Intrebare de baraj

Intr-o perioada in care nimic nu imi iese ca lumea si sunt dezamagita in mod constant de toti, de toate si inclusiv de mine, ce ar trebui sa fac, sa nu mai incerc nimic?

9 comentarii :

  1. daca vei incerca..vei avea 50% sanse sa reusesti sa faci ce ti-ai propus..si 50 % sanse sa nu reusesti. Insa daca nu vei incerca deloc..nu vei avea nici macar 1% sanse de reusita. Eu zic sa privesti partea plina a paharului..si sa nu te lasi batuta asa usor. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui sa continui sa incerci , sa nu renunti , sa iti pastrezi increderea si zambetul.ceva bun exista chiar si atunci cand totul este negru. inveti din orice situatie cate ceva si ... vorba aia , speranta moare ultima :)

    P.S. asta incerc eu sa fac acum :) si incepe sa functioneze incet incet

    RăspundețiȘtergere
  3. Gargarito, stiu ca sansele sunt impartite in jumate. Dar nu stiu cat de bine voi face fata procentului de 50% de nereusita in cazul in care se va intampla iar :(.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adelina, eu mereu incerc si mereu am incredere in mine. Dar e adevarat si ca indiferent cat de urata ar fi o situatie, tot am ceva de invatat din ea. Doar ca speram sa aflu ceva nou si din ceva frumos si reusit...

    RăspundețiȘtergere
  5. Never give up Choco ! Incearca ce vrei tu sa incerci, nu baga de seama la ce spun altii ;) Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  6. Renuntasem si eu intr-o vreme, dar fara niciun folos. Asa ca mai bine stai cu capul sus, astepti zilele mai bune, pentru că dupa ploaie vine soare. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Roxana, nu e vorba neaparat de ce spun altii...e vorba si de munca multa care este nerasplatita, dar si de ghinion pur :(.

    RăspundețiȘtergere
  8. Diana, eu de obicei nu astept zile mai bune, ci mi le fac. Dar de data asta, cred ca ar fi mai bine sa ma linistesc un pic, sa inspir adanc si sa astept sa rasara soarele...poate voi rasari si eu odata cu el :).

    RăspundețiȘtergere
  9. Să te întorci tocmai la lucrurile pe care în trecut le-ai făcut bine. :P Asta e un fel de moral boost.

    Sau să faci ceva micuț, care nu are cum să nu îți iasă. :D

    În fond, totul se rezumă la a întări puțin încrederea în sine. :) Dar sper că acum nu mai e asta o problemă.

    RăspundețiȘtergere