91 days of Autumn. 1 down, 90 to go!

Exact cand vroiam sa spun ca deocamdata e toamna in calendar si pe ceas doar cu numele, vantul de afara mi-a trantit toate geamurile din casa. Fusese prea cald azi si nu ma asteptam la asta. Si eu am fost prea nepasatoare fata de aceasta trecere, asa ca toamna m-a chemat la fereastra ca sa am bunul simt s-o salut.
Nu am de unde sa iau prea multe cuvinte pentru inceput. E ca si cum as fi o novice emotionata in ale scrisului/discursului si cineva trebuie sa-mi scoata vorbele cu bisturiul. In orice caz, instrumentul ar avea de operat pe doua planuri: vara ce tocmai a trecut ( cu zile caniculare, acasa aici, acasa dincolo, cautare de job, lene, practica, sesiune, training, Romtelecon, familie, vacanta, plimbari ) si toamna ce tocmai a inceput de azi ( si in scurt timp vor sosi zile pline cu frunze, vant, palton, umbrela, bascuta de pus pe cap, ganduri de "maine incep anul II, cand dracu' a trecut primu'?", munca, oboseala, weekend-uri pe afara, weekend-uri lenese petrecute in casa, ciocolata calda ). Ah, si toamna 2011 mai aduce ceva cu sine, ceva ce nu pot pune in paranteza pentru nimic in lume: un mic sau mare 20. Exact peste 71 de zile...de frunze cazute, vant, palton si stiti deja restul.
O toamna cat mai fericita, dragilor!

10 comentarii :

  1. Mie mi-a atras atenția micuțul ceas vintage. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Îţi tot citesc blogul vechi de câteva zile şi îmi părea aşa rău că nu mai scrii. Până când am aflat că eşti aici. Cât mă bucur să te regăsesc.

    Paula

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact asta scriam şi eu într-o ciornă, că toamna e doar în calendar. Şi spre seară, a început să plouă. Minunat! Chiar a venit toamna. Să ai o toamnă minunată!

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana, si eu il ador :D in mod uimitor, am dat doar 20 de lei pe el. L-am luat dintr-o taraba din fata parcului Cismigiu...in magazine ar fi depasit cu siguranta 35 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Suflet de curva ( mama, cat de ciudat imi vine sa iti spun asa :"> ), multumesc la fel! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Paula, ma bucur ca m-ai regasit, sper sa ma citesti si aici :D O toamna minunata si tie! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Toamna senina si tie. :) Fara ploi in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce ar fi mai bun decât ca toamna asta să ne ofere tuturor tot ce are ea mai bun. Să ne umple cu rodul ei :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Aici inca e cald si parca nu mai am rabdare sa se mai potoleasca soarele si sa arunc rochitele in saci.

    RăspundețiȘtergere