Mc'Dejun la pat

Baieti, faceti-le supriza asta prietenelor voastre, macar din an in Paste! Cand le vedeti mai stresate, suparate sau pur si simplu aveti ocazia, treziti-va un pic mai devreme decat de obicei si puneti de un mic dejun la pat. O sa le faceti ziua mai frumoasa si amintirea acelei dimineti o sa le faca sa e simta mai bine atunci cand vor fi mai deprimate ( si credeti-ma, mereu gasesc cate un motiv ca sa fie! ). Deci, poate fi orice: cafea, fructe, clatite, cornuri, cereale cu lapte, friptura ( daca stiti ca are un apetit mai generos ) sau un meniu de la Mc ( pe mine ma face intotdeauna mai fericita ). O sa va placa si voua cand o sa spuna cu gura plina ca va iubeste...:D.





9 comentarii :

  1. Lucrurile marunte aduc atat de multa fericire... Sa ai parte de cat mai mult astfel de surprize! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai bine niște ouă ochiuri cu ceva garnitură lângă ele și un pahar mare de suc de fructe proaspăt stoarse :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Un gest frumos.. indeed!

    Mai ales daca iubita a avut si-o zi mai obositoare in "acel" ieri.

    Cred ca ce-ai zis tu, merge cel mai bine intr-o zi de sambata dimineata sau duminica (duminica ca deh, si iubitul mai trebuie sa hiberneze oleaca, fiind si el obosit :)) dar duminica se poate lepada de scuze)

    RăspundețiȘtergere
  4. Addicted: intr-adevar, a fost o surpriza simpla, dar foarte placuta. Iti urez si tie cadouri de acest gen! Cat mai multe!!! 8-> :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Lusio, micul-dejun la pat merge bine oricand, numai sa fie zi de odihna pentru amandoi :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Creve, suna foarte bine ce spui tu. Dar mi-e cam rusine sa "dau comanda" :"> deci cred ca ideea ta o voi pune in practica mai degraba eu decat el :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai da.. daca au zi libera aman2, e mai propice pentru un mic dejun la pat.

    Daca ai job si mai esti si pe graba dimineata, normal ca se cam duce ideea de servit la pat.. + o eventuala giugiuleala. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. :))) Nu se știe niciodată cum îi vine ideea :P

    RăspundețiȘtergere