Simtim ca niste nesimtiti

Oamenii simt suferinta, oboseala, teama. Pentru ca ne tradeaza privirea, mersul, vocea. Si cum simt miros de rana sangeranda, ceilalti profita imediat. Ai avea impresia ca ataca in haita, deoarece intr-o zi in care te certi cu o persoana, inevitabil te vei ciondani si cu altii.
Oamenii simt suferinta, oboseala, teama. Ar vrea sa iti spuna macar o vorba buna, dar atata timp cat alte interese stau la mijloc, de ce ar face-o? Uneori, un "te simti bine?" sau "ai nevoie de ceva?" poate costa cam mult si putini sunt tentati sa investeasca in semenii lor.
Oamenii simt suferinta, oboseala, teama. Pe buna dreptate am fost asemanati cu animalele. Ar fi fost o onoare sa ne tragem din maimute, dar incep sa cred ca, pe alocuri, ne inrudim cu rechinii.

6 comentarii :

  1. nu trebuie sa ii intelegem! trebuie doar sa incercam sa fim noi oameni. Atat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai știu cine spunea că omul e cel mai rău animal.

    RăspundețiȘtergere
  3. Suflet de curva, dur spus, dar destul de adevarat, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Rox, unii dintre noi incearca prea putin, altii nu incearca deloc. Si mai sunt si oamenii care incearca de fiecare din tot sufletul lor, dar renunta cand vad ce este de fapt in jurul lor :(.

    RăspundețiȘtergere
  5. Creve, nici eu nu mai stiu cine, dar sper ca acel cineva care a spus replica de mai sus, a obtinut cel putin un premiu Nobel! :)

    RăspundețiȘtergere