Bursa Noutatilor

Asta ca sa nu ii spunem barfa si zvonuri. Si in mod uimitor, specialistii au demonstrat ca bursa noutatilor este cea mai frecventa forma de comunicare interna din cadrul organizatiilor...

Da, am pe suflet ceva legat de tema asta...Pe mine ma deranjeaza ori de cate ori aud ca barfa este o chestie specific feminina. Bai, nu. Chiar nu. Si baietii barfesc la greu, pot sa va asigur.  Doar ca ei considera relatari ceea ce barfesc, iar noi stim de fapt care este adevaratul verb care simbolizeaza actiunea de a vorbi despre cineva, de bine sau de rau, in absenta acestuia. Ah da, si asta e inca un alt aspect: barfa desemneaza ceva negativ, clar! Dar nu e intotdeauna asa... evident, ocaziile in care nu se arunca rosii sau oua intr-o anumita persoana sunt putine. Si nu e vina noastra! Nu trebuie sa ne simtim vinovate/vinovati pentru ceea ce facem! Sunt prea mult secrete murdare in lumea asta si doar discutand despre ele le mai curatam un pic... :)
P.S: cateva motive pentru care sa-i dam inainte cu barfa - aici.

8 comentarii :

  1. chestia e ca noi baietii nu barfim nici nu relatam noi doar judecam anumite persoane....Facem un schimb de link?

    RăspundețiȘtergere
  2. Om mai barfi si noi.. dar barfa a fost "inventata" de femei :D

    RăspundețiȘtergere
  3. da da :)) băieții nu bârfesc, bârfesc la greu :))) Nu cred că sunt eu mai ghinionist, dar majoritatea prietenilor mei (băieți) mereu îmi spun ”noutăți” :))
    @Molie: dacă judeci o persoană în lipsa ei o judeci degeaba deci tot bârfă e :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Colegii mei sunt nişte veritabile ţaţe :)). Sunt mai răi decât toate fetele! Clar, băieţii bârfesc mai mult decât fetele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi nu bârfim, noi discutăm. :lol:

    Bărbații sunt horror la bârfit. Bat multe femei, într-adevăr, dar în general nu bârfesc cu așa multă răutate cum fac femeile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lusio: originea barfei ramane inca una necunoscuta, as spune eu :))

    Creve: admir mult la tine faptul ca recunosti :)) dupa cum vezi, majoritatea neaga sau nu o afirma prea zdravan

    RăspundețiȘtergere
  7. Malli: colegii tai inca sunt micuti, sa vezi cum or sa ajunga in liceu :>

    Diana: Nu stiu daca barfesc cu la fel de multa rautate ca noi, dar in orice caz, mi-e mila de femeia care intra in gura lor...cu reputatia intreaga nu o sa mai iasa in nici un caz!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hmm...da. In principiu, asa ar fi normal si frumos. Fiecare sa-si iubeasca propriul corp, sa fie impacat cu el. Doar ca nu e asa de simplu. Pentru unii, cei care arata bine, e usor. Dar pentru atatia si atatia oameni, e foarte greu sa te simti bine intr-un corp cu multe imperfectiuni. Asta e adevarul, oricat de putin frumos ar suna.

    RăspundețiȘtergere