Apartamentul cu lalele si scaune roz

In primele zile cu miros de zambile si ghiocei ale acestui an, eu si Habiba ne-am mutat cuibul intr-un apartament mic si cochet, asa cum ar spune tata. Nu stiu de ce pana acum nu am scris nici macar un rand despre aceasta schimbare, pentru ca ne-o doream de ceva timp, in ciuda faptului ca sufletul nostru va fi mereu fidel "resedintei de la Gorjului", asa cum o numeam noi. Probabil am fost mult prea obosita si prea ocupata seara sa ma trantesc in ditamai patul care imi apartine acum in intregime; si cand ma gandesc ca lumea inca ma intreaba daca eu si Habiba ne-am acomodat in noua locuinta...
Yes, we have. Ne-am instalat destul de repede in apartmentul mic si intim in care, parca dupa mult timp, nu imi mai este frica sa dorm singura noaptea. Ne-am cumparat scaune roz pentru bucatarie si lalele colorate in camerele fiecareia dintre noi, pentru ca acum, pe mine si pe Habiba ne desparte un hol, si nu doar o plapuma - dar e un hol micut, la doar o aruncare de perna si la un zgaraiat una la usa alteia precum pisicile. Am umplut toate dulapurile cu acele maruntisuri care ofera un iz feminin si cald unui apartament care gol nu ar spune nimic nimanui. L-am decorat cu fotografii cu oameni dragi, cu tot felul de cutii colorate, ne-am lipit magnetii adunati cu rabdare si grija de prin scurtele noastre calatorii si ne-am simtit ca...acasa.

4 comentarii :

  1. Sa adunati cat mai multe amintiri frumoase in acest locusor al vostru! Va invidiez! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. in ce zona v-ati gasit noua resedinta :) ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Spune-mi dacă vreau să știu ce anume înseamnă ”am umplut toate dulapurile cu acele maruntisuri care ofera un iz feminin” :D M-aș speria dacă aș afla sau ar fi lista prea lungă? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Loryloo, multumiiiim! :*

    Creve, crede-ma pe cuvant, nu vrei sa afli! :))

    RăspundețiȘtergere