Primavara au inflorit oamenii

Primavara mea a fost despre oameni. In viata mea nu cred ca am cunoscut si lucrat cu atatia oameni diferiti intr-o perioada de doar 3 luni. In plus, ca o premiera si mai mare, sunt primele luni in care nu regret ca am cunoscut chipuri si personalitati noi.
A fost mai intai echipa de organizare a festivalului EUROPAfest. Studenti, voluntari, deschisi, amuzanti. Au fost zile in care stateam la suete in jurul meselor pregatind invitatiile pentru festival, zile in care am alergat cu limba scoasa prin caldura prin tot Bucurestiul, zile in care am fost imbufnati si am incercat sa ne consolam reciproc. Din pacate, dar si dintr-o mare fericire, am parasit echipa exact inainte de inceperea propriu-zisa a EUROPAfest. Am avut cateva regrete, pentru ca mie imi place sa duc la bun sfarsit lucrurile, indiferent cum ar decurge acestea. Am lasat in urma oameni frumosi, muncitori, intelegatori, simpatici, descurcareti si, indiferent de ce ar spune unii, foarte prietenosi si dornici de apropiere. De-asta nu m-a mirat cand am aflat ulterior ca festivalul a iesit extraordinar...in spatele lui au stat suflete extraordinare!
Apoi am avut ocazia sa redescopar motivul pentru care am venit in Bucuresti, pentru care am abandonat comoditatea ce oricum nu m-a caracterizat niciodata, dar care ma tenta atat de tare uneori, pentru care am infruntat dor de casa si de persoane dragi, stres si oboseala. Am intrat in Saatchi & Saatchi PR, una dintre cele mai bune si mai cunoscute agentii de PR din Romania si din lume, in calitate de intern. Petrec ore in sir printre specialisti, ma uit cu gura cascata la strategiile pe care le pregatesc si asist cu uimire la discutiile pe care le au, doar doar mai prind si eu ceva de la ei, ceva nu sunt invatata pe bancile facultatii. Si ma simt bine la ei, parca sunt din acelasi peisaj, parca e placut sa le cer un sfat si sa ne bem impreuna cafeaua, parca ma simt acolo ca acasa...
De cateva luni m-am schimbat un pic, recunosc. Sunt mai stapana pe mine, stiu ceva mai multe, s-a mai dus un pic ceata si vad un pic mai clar urmatoarele luni din viata mea. Totul datorita oamenilor, a caror putere o cam subestimasem in ultima perioada. Datorita celor din jurul nostru invatam, ne formam, mergem mai departe. Daca nu oamenii sa aiba rabdare cu oamenii, atunci cine?
Primavara asta a fost despre suflete minunate inzestrate cu experienta, deschidere, rabdare si charisma. Vara asta sper sa fie despre mine incercand sa fiu exact ca cei pe care ii admir.

Un comentariu :

  1. hello, hello... te pot intreba exact cand si cum ai reusit sa ajungi intern la saatchi? multumesc anticipat pentru raspuns, fata ambitioasa, muncitoare, care, de ceva vreme, prin intermediul blogului ei, ma ambitioneaza si ma inspira inimaginabil de mult! :)

    RăspundețiȘtergere