Penibil, stupid, paradoxal si iar penibil.

De vreo 2 zile circula pe Facebook urmatorul mesaj:

Bun venit falsitatii, bun venit pe Facebook. Unde iubirea e perfecta! Unde toata lumea traieste bine si este indragostita! Unde dusmanii sunt cei care iti viziteaza cel mai des profilul, unde fostii prieteni te blocheaza, unde fostele iubiri te elimina si unde cei ce te adauga in lista lor sunt foarte simpatici si pe strada nici nu saluta!

Nu ca n-as fi de acord. Cu toate ca am cont de Facebook si sunt utilizatoare fidela, nu sunt genul care sa isi puna la status toate locatiile frecventate, activitatile desfasurate si persoanele cu care " o ard " prin oras. Poze, comentarii, share la muzica si clipuri, uneori discutii scurte si cam asta e tot ce inseamna Facebook pentru mine. Dar da, pentru altii inseamna mama utopie a relatiilor si a socializarii secundare. Inseamna locul in care poti vedea toata viata lor. Nasol, nu? Sa stii tot ce face si ce simte cineva dand un banal click... In fine. Mesajul de mai sus este adevarat. Stiti care e paradoxul? Ca pana acum l-am vazut numai la persoane care ar fi in stare sa scrie pe net si cand merg la toaleta! Oare cand va pune acest fragment pe wall si cineva cu o viata reala?

5 comentarii :

  1. Eu nu l-am vazut....sau ma rog, poate l-am trecut cu vederea. Pai chiar daca esti foarte atasat de internet asta nu inseamna ca nu exista posibilitatea sa fii la un moment dat dezamagit in on, asa cum esti si in off. Si sigur, atunci ai revelatia faptului ca da domnule, bun venit falsitatii! Face parte din ciclul "toti barbatii sunt niste porci"

    RăspundețiȘtergere
  2. ..." si toate femeile sunt curve". :))
    Dar in ciuda revelatiei pe care o pot avea unii, chiar si pentru cateva secunde, primesc aceasta falsitate cu bratele deschise si se integreaza perfect in ea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Choco, in virtutea discutiei de ieri (lamurita pâna la urma :-) ), am zis ca e mai bine sa nu continui eu cu partea a doua a vorbei... :-)

    "Dar bine-ai venit amagire / Mai stai mai dureaza un pic / Aceasta mintita iubire / E oricum mai mult ca nimic". Sunt versurile scrise de Adrian Paunescu prin anii '80, deci cu mult inainte de aparitia facebook. Prin urmare poti accepta falsul si in viata reala, daca nu ai altceva la dispozitie. Dar de fapt....mai are importanta ce fel de fals este, din viata reala sau din viata internautica?

    RăspundețiȘtergere
  4. Problema este că majoritatea celor care își expun viața pe rețele sociale (nu numai facebook), în realitate își cam pierd capacitatea de a comunica cu alții. Poate chiar nu mai simt nevoia... E păcat

    RăspundețiȘtergere
  5. Bogdan Muad'dib8 august 2011 la 18:11

    Pai e simplu danuta. Oamenii care folosesc facebook pentru trolling, sau care mai au si viata in afara netului, sau care macar NU considera facebook socializare adevarata nu sunt la curent cu toate prostiile, ca nu se uita la fiecare update nenorocit care iti apare. Cat despre ipocrizie, stii doar cat de in floare e d:

    RăspundețiȘtergere