Necrutatorul papuc roz

Le avem cu totii: prietene, rude, surori, colege care nu se simt bine daca nu sunt imbracate frumos chiar si atunci cand stau in casa. Eu sunt una dintre ele.
Ma imbracasem impecabil cu o rochita alba al carui mesaj "Please wake me, i'm too late!" nu mi-e specific, dar era scris cu roz, asa ca nu am putut rezista. Asortati, mi-am achizionat de curand o pereche de papuci cu fundite. Adorabili! Sublimi! Pufosi! Nebunie totala! La prima vedere arat ca o papusa Barbie de casa cu papucii astia, ca un personaj feminin fitos din filme care se fataie de colo-colo prin casa cu o gramada de cursuri de imagologie in brate, care se uita la "Desperate Housewives" si tine cura de slabire. Dar papucii mei roz sunt cu mult deasupra acestei imagini!
Asa se face ca citeam eu acum ceva articolul lui Carbonaru' despre tantari si ma intrebam cand vor incepe sa apara acesti mici nesimtiti. Avand in vedere ca in resedinta mea din Militari e mai umbra si e mai racoare, nu-mi faceam prea mari probleme. Pana aseara, cand Habiba sesizeaza un intrus. Frate, si era gras! Nu apucase inca sa ne intepe, altfel ne-am fi trezit deja cu ciupituri. Si da-i alergat! La fel cum alergam dupa cate un gandac prin casa. Ochiul meu de vanator m-a ajutat sa trasnesc tantarul cu o revista de psihologie in limba franceza a Habibei. Insa nu a fost suficient: deja il vedeam cum se ridica. Asa ca am scos papucul roz si am dat lovitura de gratie! Rezultatul: sange pe papuc, sange pe perete. Da, am curatat arma mortala, dar am ramas uimita de cat de mult mancase animalul inainte!
Concluzie 1: a se achiziona neaparat plasa pentru tantari, spray si alte pastile, aparaturi etc. Daca stiti cum putem sa prindem o plasa pe un geam cu cadru de fier ( v-am spus ca nu avem apartament de 5 stele ), spuneti-ne si noua! Va sfatuiesc sa va dotati bine si voi! Cu nenorocitii astia purtatori de boli nu e de gluma!
Concluzie 2: nu subestimati niciodata puterea unui papuc roz de casa!

12 comentarii :

  1. Vaaaai, avem alti intrusi?! :O :))
    Sange pe perete? Hmm, nu erau suficiente urmele de la sampania de la ziua mea? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Delia: nu, se pare ca nu erau suficiente :)) oricum, petele alea nu mai sunt. Au ramas acum altele destul de creepy. O sa le curatam dupa ce se usuca bine :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia: si cand te gandesti ca e roz...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. pe fier nu stiu cum, insa stiu ca merge pe lemn. asa ca daca faceti rost de vreo 4 sipculite inguste de lemn, de marimea ferestrei(daca aveti vreun barbat priceput:D) puteti prinde cu pioneze.

    RăspundețiȘtergere
  5. Funny :)) Bine ca i-ai venit de hac nemernicului ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. păi, rozul e o culoare puternică, în ciuda părerii generale...

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu vă recomand cele 2 metode :))
    http://www.youtube.com/watch?v=h1V0R4A4l7Q
    http://www.youtube.com/watch?v=Mu_OP5U-NNU

    RăspundețiȘtergere
  8. Rainychocoffee: Da, de pioneze stiam si noi :D Si am descoperit acum ca un pic cadru e facut din lemn, deci il vom exploata pe acela. O sa ii dam de lucru prietenului meu :)).

    RăspundețiȘtergere
  9. Roxana: da! Naiba l-a luat! b-)

    Camelia: la fel sunt si persoanele care poarta roz! ( unele, ce-i drept! )

    RăspundețiȘtergere
  10. Creve: prima metoda ma gandeam s-o aplic de mult, dar nu in cazul tantarilor! :)) cred ca cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi un pistol pentru propria mea protectie :d. Cat despre al doilea video...am si eu un perete poetic! =))

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu urmaresc Desperate housewives!! Si mie imi place sa ma imbrac mereu frumos, daca nu am o idee buna cum sa ma imbrac, toata ziua sunt bosumflata:)) :*

    RăspundețiȘtergere