Zi speciala, om special

Exista oamenii aceia speciali din viata ta langa care te simti bine oricum ai arata si indiferent prin orice ai trece. Oameni de care iti e dor din clipa in care le spui "la revedere", chiar daca ii vezi aproape zilnilc. Sunt oamenii cu care faci chestii  mici in fiecare zi, dar de care iti aduci aminte constant pentru ca poti scrie lejer cu ele cele mai frumoase povesti din viata ta. Cu toate ca te mai certi cu ei, te chinui cu chiu cu vai sa stai suparata cateva zile, ca macar sa vada ca nu e ok ce s-a intamplat. Mai mult nu iti iese pentru ca nu ai cum...Sunt oamenii care te sustin in orice ai face, mai mult sau mai putin, asa cum pot ei. Oameni care te alinta, care te privesc atat de frumos si cu atata dragoste incat te fac sa te simti ca cea mai bogata persoana din lume!
Sunt oameni pe care ii iubesti intr-un fel sau altul: prieteneste, profund, ca pe un membru al familiei. Prietenul meu beneficiaza de toate aceste tipuri de iubiri din partea mea...La multi ani, Tibi! :) Sa fii fericit si iubit (numai) de mine!

3 comentarii :

  1. Frumos spus!Sa pastrezi mereu aceeasi atitudine si cu ea sa scrii cele mai frumoase randuri pe fiecare zi din viata ta:)La multi ani petru omul pe care il descrii asa minunat;)Sa fiti fericiti in continuare:*

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulți ani și din partea mea. :P

    RăspundețiȘtergere