No work for me today!

E al naibii de bine cand te saturi de somn inainte sa sune ceasul si mai poti sa motai cat vrei chiar si dupa 8->. De obicei opresc alarma si mai stau nervoasa in pat inca vreo 10 minute, cu gandul la cate am de facut in ziua respectiva. Asta ma streseaza din prima. Si cand te gandesti ca altii mai spun ca e bine sa te trezesti zilnic cu zambetul pe buze si cu un gand frumos. Ma' ass! Sa ii vad eu pe ei facand asta la 7 dimineata, cu 12 ore pline in fata!



Dar nu si azi! Azi e una din putinele zile ( daca nu chiar singura ) din august incoace cand am putut sa ma trezesc la 9:30 in timpul saptamanii! Cu gatul un pic intors ce e drept, dar vorba Habibei mele, de la prea mult somn. Nu e nimic in cazul asta, imi permit sa imi pierd capul si in urmatoarele zile :">. Chiar am ascultat de cateva ori "Lazy song" - Bruno Mars si ranjeam stupid la monitor, pana cand mi-am dat seama ca trebuie sa ies si azi din casa...daaaar numai pentru activitati care imi fac placere!
Am ajuns la concluzia ca guvernul ar trebui sa dea o zi libera in timpul saptamanii. Da, vom fi un pic neproductivi ( inca o picatura in marele ocean ce mai conteaza? :)) ), dar oamenii vor veni mai cu tragere de inima la munca. Si chiar daca nu, sigur vor mai fericiti sau mai linistiti. Eu deja vad efectele zilei de azi pe fata mea si asta e doar inceputul! :D O vineri pufoasa sa aveti cu totii si un weekend cat mai reusit!

5 comentarii :

  1. Ma, eu ma trezesc zilnic la 7:30-8 fie si atunci cand e sarbatoare nationala, fie si in w/e si ii invidiez pe aia ce se trezesc doar in timpul saptamanii la 7 8... Chiar de fac de acasa ceea ce fac, tot e obositor, tot e o munca si tot trebuie sa-mi pun scobitori in ochi cand ma trezesc. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahh....stiu cum e sa dormi pana la 9 30 :D (ca mai mult nu pot). e fantastic cand nu suna alarma dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,

    Sunt Razvan de la MEDIAHOLIC si vreau sa te invit la FUNLAND BOWLING BLOGGERS STARS. Este campionatul de bowling al bloggerilor si incepe maine la FUNLAND de la ora 18:00.
    Toate detaliile despre Campionat le gasesti pe http://www.funlandromania.ro/bowling-bloggers-stars

    Daca vrei sa te inscrii, da-mi te rog un email pentru a-ti trimite pasii de inscriere.

    Merci frumos,
    Razvan

    __________________
    Razvan MARINESCU
    telefon: 0736 384 699
    office@mediaholic.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. nu toata lumea are norocul sa se trezeasca mai tarziu....:((

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu credeam că e vorba de 1 decembrie :)) Cel mai bun weekend este cel de 4 zile :)))

    RăspundețiȘtergere