Noi fetele...


Am gasit chestiunea de mai jos pe Facebook si m-am gandit sa ii dau share si aici. Mi s-a parut foarte draguta si, mai presus de toate, foaaaarte pe bune!
Noi fetele ... alergam în jurul casei în timp ce ne spălăm pe dinţi. citim eticheta de pe sticla de şampon în duş. Râdem la glumele noastre înainte de a le spune. Noi nu avem nevoie de ceas pentru că avem telefoane mobile. Putem citi o propozitie de 10 ori fără să o înţelegem. Impingem usile unde scrie cu litere mari TRAGE. Intrebăm "Ce?" chiar dacă am înţeles totul. Uram sa ne bata vantul in par...si sa ne strice freza. Ne uităm de 10 ori pe zi în frigider fără sa mâncam nimic. Putem vedea acelasi film de 10 ori. Noi trebuie să ne sunam mobilul pentru al găsi. Putem privi la ceas, fără a şti după aceea ce oră este. Noi intoarcem perna ca sa putem dormi pe partea rece. Noi setam ceasul deşteptător să sune mai repede, ca sa putem dormi mai mult. Înainte de a merge la culcare, calculam câte ore reusim să dormim.
Probabil orgoliul barbatilor sparge tiparele in momentul citirii acestui paragraf si probabil unele fete ar spune bosumflate ca nu se regasesc. Eu da. In proportie de 90% si nu mi-e rusine sa recunosc. Consider ca sunt apucaturi dragalase :D.


7 comentarii :

 1. So true, si eu ma regasesc in proportie de 90%. Tocmai in asta consta farmecul nostru. :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Chestiile astea mi se par familiare :)) Nu stiu de ce :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Am pus-o rău de tot :))) Mă regăsesc în vreo 80% =))

  RăspundețiȘtergere
 4. ohh doamne =)))) si eu care credeam ca sunt singura ciudata si nebuna care face lucrurile astea ....

  RăspundețiȘtergere
 5. Nice si Roxana, nici eu nu ma asteptam sa fie niste chestii atat de generale pe care sa le faca atatea femei...dar da, after all, we are cute :">.

  RăspundețiȘtergere
 6. Creve, nu se poateee! =)) Te provoc sa scrii varianta masculina a textului de mai sus!

  RăspundețiȘtergere
 7. Suri, acum poti sa stai linistita :)) oricum femeile au un strop de nebunie in ele indiferent ce ar fi..:">

  RăspundețiȘtergere