9 luni de pisiceala

Am fost uneori intrebata de ce nu scriu nimic despre iubitul meu pe blog, de ce nu ne comentam toate pozele de pe Facebook, de ce nu ma arat mai iubitoare. Intr-un cuvant, de ce nu fac relatia mai publica decat este. Am evitat sa raspund la intrebari si am preferat sa postez acum cateva cuvinte.
Au trecut 9 luni de cand ne-am cunoscut si de cand suntem impreuna. Cum ar spune Grapefruits, avem un bebe de relatie. M-am gandit vreo 2 saptamani inainte sa pun prima poza cu el pe internet si cateva luni inainte sa editez partea cu "In a relationship with Tibi". In timpul asta am trait cele mai frumoase momente alaturi de el si foarte putini oameni au stiut. Si a fost perfect asa!...Unele colege mi-au spus chiar ca l-am tinut ascuns ceva vreme. Da, l-am tinut doar pentru mine, din pur egoism...poate. In trecut am impartasit prea mult cu altele sau altii din iubirile mele si am sfarsit prin a nu mai avea nici o firimitura pentru mine. Acum ca am gasit pe cineva doar pentru mine nu ii mai dau drumul, nici cat pentru un tag sau doua pe Facebook!
Cam asta e raspunsul meu. Doar pentru ca nu ne sarutam si nu ne "Te iubesc!"-uim pe internet si in public, nu inseamna ca intre noi nu e ceva deosebit. Doar pentru ca nu ne manifestam de fata cu alte persoane, nu inseamna ca ne-am plictisit unul de altul, ca de, au trecut 9 luni si lucrurile nu mai sunt asa de zaharoase ca la inceput. Doar pentru ca nu suntem "iubi" sau "puiu'" prin oras sau cu prietenii, nu inseamna ca nu ne alintam. Pur si simplu tinem totul pentru noi. Din pur egoism. Sau din pura iubire. Pentru ca noi ne stim mai bine dedesubturile fizice si sentimentale si consideram ca spectatorii merita doar cateva picaturi de aparente. Si e perfect asa!

9 comentarii :

  1. Care a mușcat din lumânare? :)) Să numărați ani de acum și numai zahăr să fie. Și când o fi mai rău să fie zaharină :))

    RăspundețiȘtergere
  2. mult inainte ,dana :) noi in august implinim 4 anisori de :x si inca suntem pisicosi si alintati :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie una mi se pare perfect cum procedezi. Nu vad de ce ar avea nevoie lumea de dovezile voastre de iubire. Doi sunt intr-o relatie, nu mai multi:)


    Btw, la multi ani pentru "bebele de relatie"!

    RăspundețiȘtergere
  4. Creve: lumanarea aia s-a topit, dar partea intrata in frisca a fost mancata de mine :">. Si multumim pt urarile originale :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, oricine ai fi, felicitari pentru cei 4 ani frumosi de relatie! :) Putini ajung la acest record, fara sa aiba parte de inselat, scandal sau plictiseala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dreddell: ai dreptate. Cu toate astea, nu putem trai intr-un bol de sticla, asa ca ne mai interferam si cu lumea...din cand in cand :D.

    RăspundețiȘtergere
  7. Consider ca faci publica o relatie ori din prea multa euforie ori din cauza faptului ca ceva lipseste tare si poate daca spui altora cat de mult iubesti, ajungi si tu sa crezi.
    E cel mai bine sa fiti voi pentru voi si atat. Si totusi am obs ca e frumos intre voi si fara a mediatiza prea mult. Tocmai pentru ca "l-ai tinut ascuns". Sa va creasca bebele de relatie mare mare. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce mai face bebele? Cuminte? Creşte? Zâmbeşte?

    RăspundețiȘtergere
  9. Grapefruits: daaa, e foarte bine, multumim! :D se bucura de mare, putin soare si de plimbari prin Constanta.

    RăspundețiȘtergere