Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii

Sincera sa fiu, nici macar nu stiu cand ar fi trebuit sa inceapa. Initial, am auzit ca sambata la 6:00 dimineata ar avea loc un cutremur. Cum eu si Habiba am avut o zi de vineri extrem de obositoare, in noaptea respectiva am baut amandoua o bere Redd's si am dormit duse :D.
A doua zi cand ne-am trezit, era cea mai frumoasa si mai insorita zi de dupa "apocalipsa". Dat fiind acest fapt, am bagat o curatenie generala ca sa nu ne prinda sfarsitul lumii cu praful de un cot pe birou, si apoi am tras o sesiune de shopping de cateva ore. Dupa-amiaza a inceput sa ploua. Semn de sfarsit? Pe dracu'! Am plecat la o plimbare prin Targoviste cu prietenul meu, ne-am uitat la "The rite" pe seara pentru ca eu nu-l vazusem. Nici macar n-am visat urat noaptea si da, am dormit ca o vacuta si de data asta.
Si iata-ma acum, la ora 10 dimineata, scriind un articol pe blog, ceea ce inseamna ca nu's moarta. Si voi citindu-l, ceea ce inseamna ca sunteti cat se poate de vii. Ideea mea nu era sa fac un jurnal al zilei trecute din articolul asta, ci sa imi pun mai multe intrebari. Prima dintre ele ar fi: cati oameni nu si-au petrecut oare "ultimele ore de viata" intr-un mod la fel de obisnuit ca mine? Cati dintre voi n-ati iesit in parc, n-ati mers la munca sau nu v-ati certat cu prietenul la fel ca pana acum, fara sa va intereseze de ultimele zvonuri legate de ziua de 21 mai? A doua mea intrebare ar fi: de ce lumea care tot prezice sfarsitul continua sa se faca de ras cu astfel de afirmatii? Din cate am inteles, domnul ( asta daca e un domn ) care a scos-o pe asta cu 21 mai s-a mai gafat o data prin 1994 cu aceeasi faza. Dobitocul a petrecut multi ani studiind Biblia. Doamne fereste, eu nu spun sa n-o citim, dar sa stai ca maniacul ani de zile incercand sa scoti ceea ce nu exista din Cartea Sfanta...cred ca nu mai e treaba de credinta, cat de mers la un psihiatru. A treia mea intrebare ar fi: ce reactii vor avea azi sustinatorii prostiei cu sfarsitul lumii? Si ultima mea nedumerire: sa incep sa-mi fac un program de-acum si pentru apocalipsa din 2012...? :)

8 comentarii :

  1. Important e să faci aceleași lucru, orice ar fi.
    E un semn că îți trăiești viața bine, nu simți disperare și regret la orice bănuială de sfârșit. :lol:

    Moșu cu sfârșitul lumii o să zică iar că a greșit calculele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mosul ala si-a retras afirmatia aia si a inlocuit-o cu alta. Chipurile, data sfarsitului a fost reprogramata pentru luna octombrie, dar nu stie data exacta... multi nebuni pe lume ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana: sincera sa fiu, eu cand aud de serpi si cutremure ma inspaimant :) dar "sfarsitul lumii" ma cam lasa rece. Ce ar fi sa imi incetez activitatea si sa ma intind in mijlocul drumul ca sa astept apocalipsa?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Roxana: da, da, am auzit si eu :D. Cica azi ar fi coborat Iisus pe pamant si de-abia in octombrie ar fi sfarsitul. Totusi...ce au toti cu ziua de 21?!

    RăspundețiȘtergere
  5. A venit sfarsitul lumii de vreo 10 ori pana acum,cel putin,asa au prezis nebunii.
    Cand am auzit stirea asta m a apucat rasul si am petrecut 21 mai relaxat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eh, o fi studiat el Biblia toată viața dar atunci e mai grav că acolo scrie negru pe alb că nici Fiul nu știe ziua când va fi acea zi și doar Tatăl.

    Pentru curioși: Marcu 13:32 - Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu ştie nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.

    Cum să ajungi să faci astfel de afirmații? Dacă Doar Tatăl știe ziua aia ce rost are să ne apucăm noi să facem calcule? Oameni incredeibili și nu alta. Cel mai rău a fost în 1848 când oamenii nu mai munceau, nu își mai strângeau recoltele de pe câmp. Totul era pregătit pentru Apocalipsă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pariuri2009: cred ca asa au facut multi! Am auzit chiar de party-ul cu tema "Prima zi dupa apocalipsa" :)).

    RăspundețiȘtergere
  8. Creve: se pare ca bosorogul asta cu sfarsitul lumii a citit Biblia printre randuri, la fel cum invatam eu chimia, daca nu a vazut fragmentul pe care l-ai scris tu aici :))

    RăspundețiȘtergere