Primavara soarele se joaca-n...manusa ta

1 martie...cel putin din punct de vedere calendaristic. Am injurat tot drumul pana la metrou, mi-era al naibii de frig pentru ca azi m-am gandit sa fiu mai glam si sa ma imbrac mai subtire. Citand dintr-un bun prieten: am calculat gresit! In timp ce ma incalzeam si eu cum puteam, ma gandeam ca in anii trecuti pe vremea asta eram imbracata in camasute sau in tricouri si faceam poze prin parcul din Constanta. Nu si acum...soarele trebuia sa se joace in palma mea, trebuia sa fie cald, trebuia sa ne fie drag sa ne plimbam. Nicidecum.
Simplul fapt ca a fost 1 martie ne-a facut ziua mai frumoasa tuturor fetelor. Pentru ca aceasta sarbatoare a adus cu sine si cateva surprize foarte placute pentru noi. Flori la metrou - exact cand bolboroseam ca ore in sir am avut de umblat prin oras. Macar acum umblam cu flori in mana ca o lady ce sunt :)) La facultate, scumpii nostri baieti ne asteptau cu flori la usa. Asa s-a umplut o sala intreaga cu vreo 200 de oameni, din care peste 150 de fete cu narcise in fata lor. Am facut cateva poze si am aplaudat fericite, in timp de domnul Remus Pricopie zambea usor ( stiu eu ca a fost mana dansului! si ne-a suprins foarte placut, ce e drept ). Iesind de la curs, am inceput sa-mi stresez prietenul ca de obicei ca mereu intarzie sa ma ia. Si cum comentam eu acolo cu o colega, il vad in fata mea, ranjind cu un trandafir in mana. Si sa mai pot deschide gura atunci? :))
All in all, va doresc tuturor o primavara cat mai fericita si mai frumoasa. Stiu ca vreti sa vina caldura mai repede, credeti-ma, si eu tot plang dupa ea! Atunci cand in sfarsit o sa se gandeasca sa mai treaca si pe la noi, am face bine sa tinem tare de ea. Asta fiind o prima concluzie. A doua concluzie ar fi un sfat pentru baieti: profitati de aceasta luna si mai ales de aceste zile pentru a oferi flori fetelor. Chiar daca ele va spun ca nu sunt necesare, ca nu trebuie, chiar daca nu o sa le faceti sa le fie mai putin frig sau sa fie mai putin obosite...cu siguranta le veti face sa zambeasca si sa se simta apreciate!

5 comentarii :

  1. Pentru frumusetea din sufletul tau, pentru ca aripile sale albe sa se inalte pururi spre zari albastre, luminoase, iti doresc o primavara de vis, colorata, aromata si plina de iubire. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O primavara frumoasa iti doresc :* Abia astept sa se faca mai cald ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ehe... mai ai mult să te obișnuiești cu clima de București. :lol: :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos gestul cu floarea :)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos gestul cu narcisele. Pacat ca e primavara doar calendaristic, e frig peste tot se pare.

    RăspundețiȘtergere