Efectele unui ruj rosu

Zilele trecute am utilizat pentru prima oara in viata mea ruj rosu :). Da, stiu, rusinos. Am mai incercat eu pana acum gloss'uri mai evidente, dar le stergeam repede spunandu-mi ca nu sunt de mine. Si m-am ambitionat saptamanile astea si mi-am spus s-o dau naibii de treaba si sa incerc...Cam asa mi-am inaugurat eu rujul meu rosu la o sedinta foto cu Habiba. Cum nu am avut tupeu sa plec cu el pe buze de acasa, am facut cateva poze fara. Dupa ce m-am gandit sa ma rujez si eu ca o doamna, am vazut rezultatele: nu imi venea sa cred ca gagica din fotografii eram eu...Doamne, ce schimbare! Ce poate face un ruj rosu!
Si chiar ma gandeam zilele astea ca nu prea m-am machiat in ultimii 3 ani asa. A fost nebunia aia de pe la 14 ani cand am descoperit si eu fardurile si creionul de ochi; am cam fortat-o in primul an de liceu, dupa care am inceput s-o las din ce in ce mai moale. Cand eram in clasa a 12-a si trebuia sa plec de acasa la ora 7, de-abia imi puteam tine ochii deschisi sa imi aplic un fond de ten si un balsam de buze. Cand ma uitam la domnisoarele mai mici cu un an decat mine care defilau pe tocuri si cu boticul inainte pe la 8 dimineata cand eu nu stiam cum sa ma ingramadesc mai repede la cafea sau la Cola, nu imi venea sa cred. Si acum ma intreb cum fac unele colege de-ale mele de la ora 8 cand incepem cate un seminar sunt ca scoase din cutie...
Barfeam cu prietenul meu acum ceva timp ( yeah, we do that ) si imi spunea ca, daca o fata e frumoasa si dimineata cand se trezeste cu parul ciufulit, fara machiaj si cu ochii lipiti, atunci inseamna ca frumusetea ei naturala e pe bune si ca aia da gagica! Sunt curioasa oare cati baieti gandesc asa... pentru ca noi fetele ne aranjam si pentru voi ( lasand la o parte alte domnisoare pe care avem ciude si vrem sa le facem invidioase ). Ne simtim bine in adancul sufletului nostru cand avem o fusta noua sau un fard nou si suntem claxonate de cum iesim pe strada ( sa nu exageram totusi cu claxonatul ). Dar cand stam prin casa nu aratam prea sexy... purtam si noi pijamale mai largi, parul prins banal in coada si ne pierdem si noi prin halate pufoase sau sosete groase. Da, haina face pe om, dar machiajul il da gata! Stiam de mult ca un make up poate schimba radical o persoana, dar acum m-am convins, avandu-ma cobai chiar pe mine... de-asta am un sfat pentru baieti: cand dati peste o domnisoara draguta cu care vreti mai mult de 2-3 intalniri, dati-i un servetel umed si rugati-o sa isi curete un pic "masca". :)

16 comentarii :

  1. hmmm...femeilor le stă bine machiate, mey; asta dacă ştiu cum să se machieze, şi dacă nu exagerează cu "masca" - vorba ta.

    pe de altă parte, rujul roşu... mamă-mamă:P

    RăspundețiȘtergere
  2. dear,tie iti sta bine oricum :)) iar rujul rosu pe buzele tale nu putea sa arate altfel decat bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubitul meu ma place si ciufulita si aranjata :P Mai ales ca locuim impreuna s-a obisnuit cu look-ul meu de dimineata :P Daca unui baiat ii place cum arati seara,dimineata etc. inseamna ca te place si te iubeste cu adevarat si nu-l deranjeaza lucrurile astea ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=fashion

    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu vorbeam asta cu colegii de facultate acum câțiva ani. O fată își arată frumusețea la prima oră și nu după ce își aplică machiajul câteva zeci de minute :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Camelia: da, asa cred si eu. Din pacate, multe femei nu au cultura machiajului si le considera fandosite pe cele care se mai intereseaza cat de cat de cum le sta bine.
    Cat despre rujul rosu, eu aveam anumite prejudecati, sincera sa fiu. Si inca le mai am, dar sunt un pic mai sterse :">

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim: iti multumesc pentru compliment, dar am sa te rog sa ne spui si noua un nume :) cat despre buzele mele, tocmai de-asta ma temeam pana acum: eu am buzele mai groase si ies deja in evidenta destul. Credeam ca rujul rosu le va accentua intr-un mod extravagant, dar se pare ca nu a fost asa :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, Roxana, am remarcat si eu asta. E placut sa stii ca cineva te iubeste indiferent daca parul iti sta perfect sau ciufulit. In fond, si noi ii iubim pe ei si nebarbieriti, chiar daca ne deranjeaza uneori :))

    RăspundețiȘtergere
  9. StelaPopescu: ( interesant nickname ) Cum spuneam, am avut prejudecati legate de rujul rosu. Pagina pe care mi-ai trimis-o tu insa nu ma impresioneaza cu nimic, intrucat cateva articole de acolo sunt intr-adevar oribile, dar nu vad nimic rau spre exemplu in privinta bluzelor mai largute. Persoana care a scris-o a recunoscut din start ca nu are treaba cu moda. In plus, barbatii au gusturi diferite in ceea ce priveste vestimentatia unei femei. Cunosc si barbati carora rujul rosu li se pare atragator, barbati care aproba un stil mai office gen o camasa si o fusta mai lunga ( altii l-ar considera sters, insipid ), dar si barbati care nu au nimic impotriva tricourilor cu mesaje :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Creve: asta e clar :) pacat ca sunt totusi destui barbati care se dau in vant dupa "plastice" :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Oh, nu suport rujul in general, cel rosu in special. In primul rand ca imbatraneste/maturizeaza, te transforma radical, si e tipator. Nu-mi place nici sa-l port eu si nici sa vad alte femei fardate astfel, le consider aparitii vulgare, dizgratioase.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa stii ca sunt foarte multi care gandesc ca prietenul tau! A. de exemplu imi spune mereu ca-mi sta mai bine fara nimic pe fata , ca nu intelege de ce unele fete se ascund dupa un machiaj cand si fara arata f.bine!? Unele nu se plac, de aia se ascund dupa un machiaj, altele au o parere f.proasta despre ele .... Oricum ar fi, eu tot nu renunt la fondul de ten si mascara! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Nice: asta credeam si eu, pana sa-l port. Da, asa e, maturizeaza mult. Dar nu mi s-a parut ca aratam vulgar, pentru ca eram imbracata decent si in plus, am folosit rujul doar pentru poze. Inca mi-e teama si mie sa ies cu el pe buze in plina strada :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Alinutza, exact asa ma gandesc si eu :)) oricum nu ma machiez extravagant decat la petreceri sau la ocazii speciale. Ziua merg pe fond de ten si creion de sprancene. Se pare ca prietenul meu nu le vrea nici pe alea! :-s

    RăspundețiȘtergere
  15. Nici al meu ! But hei, intotdeauna important e ca noi sa ne simtim bine cu noi in primul rand si apoi .. restul. :)
    App. , de fiecare data cand intru la tine si vad titlul asta, citesc: efectele unui VIN rosu. :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu nu ma machiez si nici nu ma vad in viitorul apropiat. Nu ma simt cea mai frumoasa fata din lume, dar sunt de o lene crunta si in timpul in care imi bag creioane si rimeluri in ochi, pot sa dorm sau sa fac altceva :)).
    Eh, or veni si vremurile in care o sa ma pasioneze...

    RăspundețiȘtergere