Da si nu

Am reusit sa ma imbolnavesc. Da, din nou. De data asta am luat o gripa data naibii. Bine spunea DianaEmma cand m-a avertizat ca va mai dura ceva pana cand ma voi adapta climei din Bucuresti...Si ca tot omul racit, am bolit prin casa si am butonat televizorul. Si pe seara m-am gandit eu cu Habiba si am gasit doua reclame care se afla la poli opusi.
1. Una foarte buna - serios, chiar mi se pare un pas indraznet in marea de fotomodele siliconate promovate la tot pasul.
2. O porcarie de reclama - cum spunea si Habiba, nu prea se intelege ce au oamenii astia in gura...

6 comentarii :

  1. =)) ultima reclama e atat de stupida =)) doamneeee

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca să te mai anunț ceva, dacă mergi cu metroul des, o să urmeze și perioada în care te afectează curentul de la metrou. Eu am avut laringită, fratele meu probleme cu ochiul drept, o colegă cu urechea. În mod bizar nu apare din prima, se sedimentează puțin... o să apară însă cam prin primăvara asta, sau oricum, cu prima viitoare ocazie în care n-o să folosești metroul un timp și apoi revii. :lol:

    Și prin perioada asta ar trebui să înceapă problemele cu părul de la apa de București, ori o să se îngrașe mai repede, ori o să faci mătreață mai des.

    PS: Sper să nu mai pățești nimic.
    Însănătoșire grabnică!

    RăspundețiȘtergere
  3. Joi am fost la un concert și am avut surpriza să descopăr o persoană pe care o știam de ceva ani doar de pe net. Surpriza a constat în faptul că era mult mai înaltă decât o credea eu. După ce am aflat că e fotomodel la ageția lui Cătălin Botezatu nu am mai fost deloc mirat. Fata în sine nu e o superbitate cum se văd prin reviste, dar e naturală și dacă intră în studio poți să obții imaginea perfectă. Fără silicoane și adăugiri :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si tu .. si el ati racit si uite asa dupa voi ,urmez si eu! :(
    Get well soon, ne dorim o choco ,calda nu fierbinte! :->

    RăspundețiȘtergere
  5. Malli: da, exact reactia asta am avut-o si noi :))

    DianaEmma: da, eu circul numai cu metroul si pe jos. Asa se explica multe... iarna asta am tinut-o numai in raceli, dureri de gat si nas infundat. Speram sa fiu mai bine primavara...:(

    RăspundețiȘtergere
  6. Creve: sunt multe astfel de fete care sunt dragute si arata bine de la mama natura, pacat ca nu sunt promovate. Nu inteleg de ce se doreste atata a se scoate in evidenta modelul femeii perfecte, cand aceasta nici macar nu exista!

    Addicted: El si-a revenit muuult mai repede decat mine :( evident, eu am bolit mai mult. Sper sa nu vina microbii pana la tine :-s :*

    RăspundețiȘtergere