"Ea este Dana/ Si m-a schimbat"

"Ea este Dana, colega mea" a fost refrenul care m-a urmarit jumatate de viata. Mai in gluma, mai in serios, aveam colegi care mi-l cantau, cunoscuti, apropiati. La inceput, mi s-a parut dragut sa am o melodie numai a mea (vorba vine; a mea si a inca nu stiu cator Dane), dar dupa ce de fiecare data cand ma prezentam se gasea cel putin o minte luminata si originala care sa zambeasca in barba si sa murmure "Ea este Dana...", m-am cam saturat de aceasta dedicatie.
Acum, dupa ani buni in care melodia nu s-a mai auzit la radio si nici pustoaica blondina din videoclip n-a mai aparut pe la tv, Florin Ristei a revenit in forta alaturi de Freestay cu "Ea a fost Dana", o continuare a proiectului de acum ceva timp. Si mi-a placut din nou. Pentru ca mi-a adus aminte de copilarie, de oamenii care imi fredonau melodia, de ciclul gimnazial in care o fata incepe sa viseze cu ochii deschisi ca va gasi intr-o buna zi in banca "o floare, chiar si o scrisoare". Apoi m-a lovit brusc realitatea la partea cu "ea a fost Dana", pentru ca mi-am dat seama ca da, chiar a fost, a crescut si mai incalta din cand in cand tocuri inalte si rochii mulate.
In seara in care am dat peste un preview al noului proiect, m-am gandit ca daca l-as avea in fata ochilor pe Florin, i-as multumi pentru acest refren care, asa cum am spus, m-a urmarit juma de viata. Paradoxal, la 10 minute dupa, am primit un friend request din partea lui si am profitat de ocazie pentru a-i spune acest lucru. Acum, dupa lansarea piesei, as dori sa mai adaug si un "mult succes pe viitor si la cat mai multa inspiratie pentru versuri la fel de lipicioase". Cat despre mine, sunt extrem de curioasa cine imi va canta de data aceasta ultimele versuri ale melodiei.

Ea este Dana
Si m-a schimbat
Ea este Dana
M-ati disperat
Ea este Dana
M-a terminat
Ea a fost fata
Si gata!

2 comentarii :