To Bio or not to Bio?

Eu nu sunt prea eco de felul meu, si nici prea bio. N-am rabdare cu spiritul si cu yoga, n-am nici timp pentru nu stiu ce masaj si cu siguranta nu ma innebuneste "supa de alune" ( da, am vazut denumirea asta ieri intr-un meniu din cadrul unui targ. Daca va intereseaza, gasiti acest fel de mancare la restaurant Mandala ).
Da, si va spuneam de acest targ care a avut loc intre 1-3 aprilie la sala palatului si care m-a cam plictisit. Degeaba am incercat eu cu Habiba sa parem cat de cat interesate, in 15 minute deja dadusem un tur complet si ne-am facut o parere: ierburi si germeni de grau, chestii spirituale, nu stiu ce fel de pietre si fotografi care cica puteau sa iti spuna culoarea aurei tale. Puteti sa spuneti ca sunt ignoranta, dar nu ma pasioneaza sub nici o forma acest subiect. Si credeti-ma, am incercat sa vad cum sta treaba! Doar ca ieri am gasit inca un alt motiv pentru care nu ma atrag produsele bio... am vazut multi oameni de afaceri, proprietari ai standurilor, care s-au dus la un magazin cu dulciuri, cafele si hot-dog de la etajul cladirii si au inceput sa se indoape. Si eu care credeam ca exemplul ar trebui sa porneasca exact de la ei...
Daca nu erau activitatile artistice care se desfasurau pe o scena improvizata ( da, organizarea a lasat tare de dorit ), nu am fi stat mai mult de 30 de minute. Ne-am delectat cu dans oriental, cu can-can, cu balet etc. Cu acest punct de vedere chiar sunt de acord: pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a spiritului si a corpului, un sport sau un dans este foarte indicat. De restul, nu stiu ce sa spun. E cineva bio pe aici si imi poate schimba parerea?
 Sursa foto 1: http://princessdance.net/index.html
 Sursa foto 2: made by Habiba :D
 Mai multe despre acest targ: aici

6 comentarii :

  1. Nu stiu daca sunt bio, dar de ceva timp evit cosmeticele cu parabeni, siliconi, coloranti, antiperspirantele cu saruri de aluminiu, alimentele pline de E-uri sau gen fast-food. Cred ca toti aspiram spre un stil de viata sanatos, lipsit de stres, excese si substante cancerigene.

    RăspundețiȘtergere
  2. Știi cum e vorba: „Să faci ce spune popa, nu ce face popa”. La fel e și cu comercianții.

    Într-adevăr cei care nu fac excese, trăiesc sănătos, trăiesc mai mult.
    Într-adevăr, cei care meditează, se preocupă de spirit, de yoga, etc. sunt mai echilibrați, liniștiți, trec mai ușor peste tumulturile emoționale.

    Dar e o chestie pe care o faci dacă o simți. Dacă te chinui, nu mai iese nimic.
    Eu zic că dacă nu te atrage, să trăiești tot cum simți tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. La un moment dat, o sa fiu bio. Sunt sigur. Poate cand voi duce o viata mai putin dezordonata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar, Nice, cu totii ne dorim sa mancam si sa ducem un trai cat mai sanatos. Din pacate, nu stiu cati dintre noi reusesc acest lucru. Sincera sa fiu, ii apreciez pe cei care reusesc. Eu inca nu pot. Poate peste 10-20 de ani cand imi va veni mintea la cap, voi deveni si eu mai bio :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana: exact asa ma gandesc si eu. Dupa cum spuneam si mai sus, apreciez oamenii care traiesc sanatos. Eu am incercat uneori, dar nu am reusit. Ma simt bine in pielea mea, consider ca nu fac excese, nu o fortez nu junk food-ul si incerc sa fiu cat mai echilibrata cu dulciurile. Sunt sigura ca pe la 30-40 de ani nici n-o sa mai vreau sa mai aud de Mc sau de Coca Cola, dar pana atunci, prefer sa traiesc asa cum imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Carbonare, cam asa spun si eu: la un moment dat. Nu am o viata dezorganizata, doar ca nu le am cu yoga si cu salatele :">

    RăspundețiȘtergere