De data asta chiar e SENZATIONAL!

Serios, cel putin eu una am ramas masca...
In seara asta, pe cand ma intorceam de la un mic shopping, observ in Piata Veteranilor un cort alb si niste afise cu poza lu' Dan Diaconescu. Ba, initial am crezut ca durerea de cap pe care o aveam era de vina. Am crezut ca imaginatia mea extrem de bogata imi joaca feste. Dar NU! Acolo chiar erau cativa oameni care adunau semnaturi pentru ca Dan Diaconescu sa candideze la titlul de presedinte! Marturisesc sincer ca nu stiu cate au adunat, eram in trecere si nu am vazut atunci pe nimeni care sa semneze. Dar totusi! Dan Diaconescu, presedintele Romaniei?! Poate al penibililor! Oricum am fost extraordinar de socata si inca nu mi-am revenit, imi place sa cred ca totul e doar o gluma... Doamnelor si domnilor, asta DA stire senzationala! X_X




P.S: Si romanii care au spus DA! :O Oh Doamne! Oameni buni, eu inteleg ca suntem suparati pe Basescu, dar totusi! Diaconescu?!
P.P.S: scuzati-ma va rog uimirea...

16 comentarii :

  1. Tu n-ai auzit că are peste 10% în sondaje? Stă mai bine ca PDL :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai penibil decat 0TV( a se citi zero tv) nu e decat patronul acestei televiziuni! Ma intreb ce o sa mai spuna dupa ce NU o sa iasa presedinte( oricat de prost ar fi poporul roman, atat de prost nu e) din moment ce acum se intituleaza "viitorul presedinte al Romaniei".

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu le am cu politica si nu ma intereseaza dar, citind articolul tau am inceput sa meditez :))...
    Basescu e de cativa ani la conducerea tarii si inafara ca ne-a bagat in criza, altceva n-a facut.
    Diaconescu totusi e ca profesie jurnalist dupa cum stiam eu -chiar daca are o televiziune de toata jena si mizerabila-, nu marinar.
    Hmmm... marinar versus jurnalist obsedat de senzational?
    Nu stiu ce sa zic, dar din punctul asta de vedere inclin spre jurnalist. Pacat insa ca jurnalistul asta e unu' varza varza...
    Eu nu o sa ma duc la vot cand oi face 18 si va fi cazul :D. Mi se pare ca niciun om nu e de ajuns de bun ca sa conduca tara in care traiesc. Mai putin eu, desigurrr :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Creve: nu, chiar nu stiam :| nu prea m-am uitat la tv in ultima perioada...si cand ii mai dau drumul ma uit la anumite emisiuni de pe Travel & Living sau la filme pe HBO.

    RăspundețiȘtergere
  5. Raluca: probabil o sa se faca si mai de rahat decat Geoana cand a crezut ca a castigat alegerile...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Malli: eu te-as contrazice. Nu cred ca Base e cel care ne-a bagat in criza. Un singur om nu poate face asta. A facut el multe porcarii, dar totusi, sa nu exageram.
    Cat despre Diaconescu...te rog, nu-l numi jurnalist. Una dintre cele mai bune prietene ale mele e la Jurnalism si crede-ma, e munca pe rupte. Daca D.D ar fi facut jurnalismul, ar fi ajuns in alta parte acum. Doar pt ca lucreaza in media nu inseamna ca e mai presus decat un marinar ( apropo, nu oricine termina UMC Constanta si reuseste sa se si imbarce si asta ti-o spun din surse sigure, am trait 18 ani la malul marii ).
    Si inca ceva. Ma superi tare daca nu te duci la vot cand vei avea 18 ani. Este dreptul tau si trebuie sa ti-l exerciti. Daca o sa iasa cine nu vrei tu, o sa te plangi. Dar sa stii ca exista si oameni care pot sa conduca tara...doar ca, zic eu, evita cat de mult posibil politica.
    Eu nu ii iau apararea lui Basescu, doar ca Dan Diaconescu mi se pare de o prostie imensa si de un penibilim acut.
    Cat despre politica...Eh, o sa mai cresti tu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu pot vota de ceva anisori, dar am doar o stampila pe buletin si cred ca vor mai trece alti ani pana va mai aparea inca una.

    O sa termin cu ceva citat:
    "Si te vad la TV cum plangi si suferi pentru mine
    Cand tu nu urmaresti decat sa cumperi pentru tine
    O casa la mare sau casa la munte
    Si ai fi-nstare de multe ca sa-i faci sa te-asculte
    Eu nu te cred, desi abia astept pe cineva care sa merite
    Da pan-atunci m-aleg cu tot felu' de-oportunisti
    Care vor doar sa ma-ngroape-n griji, cam asa sta treaba-aici
    Imi trebuie mai multa certitudine din partea ta
    O alta atitudine, cum sa vezi de la asa altitudine
    No, tu nu ma reprezinti, cand deschizi gura minti!

    Stiu, mi-ai facut un parculet in spatele blocului
    Ia-l inapoi!
    E an electoral si te bagi in seama..

    Si p-afis zambesti multumit de zici ca-i totul belea p-aici
    Dar nu ma convingi cand m-abordezi sa te votez
    Eu de mult nu mai pun botu', MAI DEGRABA TE SABOTEZ DECAT SA PUN VOTUL!

    LA CUM TE-AI PREZENTAT, EU UNUL SIGUR NU VOTEZ!"

    Cat despre cei 2, eu nu fac diferente. Aman2 sunt 2 penibili! Dar diferenta o face faptul ca Diaconescu inca nu ma fura, deci n-am vreo problema mareata cu el.

    RăspundețiȘtergere
  8. Refuz sa cred ca romanii sunt chiar atat de ... orbi si disperati! :|

    RăspundețiȘtergere
  9. De acord cu tine, Lusio :) pe mine ca scot din sarite campaniile electorale... Doar ca mi-ar parea rau daca nu as merge la vot, as simti ca aleg altii in locul meu, si ma refer aici la pensionari. Nu vreau sa fiu rea, dar ei deja si-au facut traiul, si-au mancat malaiul si nu mi se pare normal sa hotarasca ei viitorul noii generatii.
    Chiar am facut un proiect pe o tema asemanatoare...trebuia sa aflu de ce nu vor tinerii sa se implice in mediul civic ( sa se inscrie in partide politice, sa mearga la vot etc ). Lasand la o parte dezinteresul fetelor pt politica, am stat de vorba cu mai multi studenti si am observat ca e vorba atat de un pesimism fata de viitorul tarii, cat si de o repulsie extraordinara provocata de politica. Datoria mea era aceea de a face o campanie care sa ii atraga pe tineri in acest mediu...dar fa Dano ceva daca poti! Coruptia dainuieste de mult in Romania si nici o campanie ( fie ea dusa de un ONG, de un partid sau de un candidat la presedentie ) nu va putea schimba parerea oamenilor! si de aici, vorba ta - "mai bine te sabotez decat sa te votez!"...si pe buna dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Astora batrani daca le dai niste ulei, faina sau zahar pe gratis, pun repejor votul..........

    Vorbesc aici in mare parte de cei din zona rural.

    "si-au mancat malaiul si nu mi se pare normal sa hotarasca ei viitorul noii generatii." - Ai si tu ceva dreptate, adaug "ceva" (si nu acord totala) prin faptul ca si batranii trebuie sa spere la un trai mai bun, la o pensie mai buna etc.. dar din pacate ei fac o gramada de alegeri proaste. Multi aleg ce-i mai prost din toate variantele proaste si sunt mult mai naivi.

    Cat despre generatia tanara, nu prea vad sa faca ceva sa schimbe ce-i rau. Ei prefera: 1. Sa se planga/Sa-si planga de mila 2. Sa plece afara.. (Cine pleaca cred ca vede si faptul ca tara asta nu mai are leac, iar unul dintre astia sunt si eu)

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.youtube.com/watch?v=KGIkPUlj-Fw

    Vezi mai ? Astia mai decid presedintele:)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai nu e asa de greu sa strangi semnaturi sa candidezi, iti trebuiesc 5000 parca. E mai greu sa castigi alegerile.

    Eu sper sa participe si sa ia peste 5% sau cat iti trebuie sa intrii in parlament... ii scoate afara pe unguri.

    Nu sunt xenofob doar ca nu poate exista un popor care are drept caracteristica criterii entnice.

    Ce impresii imi dau :))

    In fine, gandeste te ca Basescu e la al doilea mandat iar Boc e premier :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Înseamnă cu nu ai auzit de Legea Cojocaru, pentru care a strâns peste un milion de voturi, și Partidul poporului, proaspăt interzis, pentru care strânsese vreo 2 milioane.

    Aici aduce criza. Și financiară, și morală. Toți conducătorii de genul au fost aleși când le mergea popoarelor mai greu și erau ușor de manipulat.

    RăspundețiȘtergere
  14. cred ca nici daca ar fi singurul om de pe pamant care poate fi presedinte nu l-as vota...:))

    RăspundețiȘtergere
  15. Ar deveni OTV noul TVR1...

    RăspundețiȘtergere