After party

In primul rand, imi cer scuze ca nu v-am urat un Paste fericit acum cateva zile. Am ajuns vineri seara acasa si cu toate ca nu am facut mare lucru, m-a luat valu', sau mai bine zis patul, care ma tot atrage printre pernele sale moi. In al doilea rand, imi cer din nou scuze pentru ca nu am mai scris de cateva zile bune. Nu pentru ca as fi avut un Paste superb, ci tocmai pentru ca a fost al dracului de obositor si inca incerc sa ma recuperez dupa 3 zile de mancare, mancare si iar mancare.
Am ajuns sa ma enervez de cativa ani incoace exact in timpul slujbei de Inviere. Se gaseste mereu cate ceva sau cineva care sa imi taie tot cheful. Plus ca a fost si cam frig in Constanta si din acest punct de vedere imi cam lipseste capitala. De observat este faptul ca in prima zi de Paste, inca de la prima oara, rabla mea de telefon se blocheaza din cauza puzderiei de sms-uri despre Sfanta Lumina etc etc etc. Cu toate ca mereu m-au enervat mesajele astea ( nu bagi in seama un om tot timpul anului, dar de Craciun si la Inviere iti aduci aminte ca il ai in agenda ta ), mereu le-am trimis si eu cunostiintelor si prietenilor. De ce? Pentru ca acum cativa ani, l-am suprins pana si pe taica-miu tastand sms-uri cu urari si deja ma simteam de rasul curcilor!
Tot in prima zi de Paste, ma enerveaza sa stau ore in sir la masa si sa mananc pana nu mai pot. Nu stiu cum se gaseste mereu cate o gazda care sa se supere daca refuzi un anumit fel de mancare si mereu apare cate un musafir care se mira de mine pana imi crapa capu'n doua de durere. Nelipsiti sunt si barbatii care beau pana nu mai pot si apoi se intreaba de ce ii lasa ficatul sau inima cand le e lumea mai draga. Evident, vin insotiti de neveste disperate, in sensul urat: ras strident, haine tipatoare, replici nesuferite. Si calvarul asta se repeta si in a doua zi si de-abia cu putin noroc apare o raza de lumina de-abia in a 3-a zi de Paste.
Da, asta fac acum si stiu ca sunt destui ca mine: recuperare intensiva dupa sarbatori. Si sincera sa fiu, imi plac mai mult zilele astea in care pot colinda orasul linistita, in care pot sa ies cu ce oameni vreau eu si mai ales sa mananc ce vreau si cat vreau!

Un comentariu :