Merry...October!

Citeam la Creve ceva despre planuri pentru sarbatori. Unora li se parea destul de devreme sa se gandeasca la Craciun din luna asta, dar eu care cantam "All my bells are ringing" inca de pe la sfarsitul lunii septembrie, ce sa mai spun?



Eram dispusa sa sar peste ziua mea de nastere si sa ajung cat mai repede la Sf. Nicolae, doar sa vina vacanta mai repede! As fi fost impacata chiar si cu un strat de zapada afara, pentru ca am bocanci. Si m-as fi trezit la 6 dimineata sa ajung la seminarii chiar daca afara ar fi fost -10 grade. Doar ca zilele astea m-am cam razgandit...pentru ca am dat tare de tot nas in nas cu gerul...in octombrie! Sincera sa fiu, mai tragic este cancerul din casa decat cel de afara. In dimineata asta, pentru prima oara de cand m-am mutat in Bucuresti, am tarat plapuma dupa mine pana in bucatarie, cu toate ca aveam o pijama groasa pe mine plus un halat pufos. Si chiar si asa, tot tremuram ca un erou la simplul auz al vijeliei de afara si al curentului din casa. Bine, m-am mai incalzit cand am ajuns la munca, dar nu ma pot muta la birou cu toate catrafusele :-<.
Si cu tot frigul si vajul asta, tot mai vad pe strada domnisoare cu arogante de vara, recte rochite subtirele, gecute pana in talie, balerini sau pantaloni scurti cu ciorapi subtiri. Paradoxal, tot ele se uita dubios la mine pentru ca de vreo saptamana incoace nu mai ies fara palton, fular, cizme si basca. Oare doar mie imi tremura geamurile de la balcon din cauza vantului? Oare la ele e un soare orbitor si o briza de Bahamas?
Si cu toate ca stiu ca o sa platesc intretinerea pana imi va veni rau, nu am putut sa ma abtin sa nu fiu fericita cand Delia mi-a spus ca avem calorifele caldute :D. As da tot salariul meu din Romtelecom numai ca sa nu mai merg pana in bucatarie cu plapuma dupa mine!


6 comentarii :

  1. Deci eu tremur serios de vreo 3-4 zile :)) Când ies afară n-am nimic, dar în casă nu pot sta cu geaca pe mine :))) Dacă stau în plapumă prea mult mă ia somnul, deci nici asta nu-i o soluție așa că aștept să bage și ăștia la mine căldură în calorifere :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Parcă nu tu povesteai anul trecut cum umblai în rochițe prin toi de toamnă târzie, iarnă? :P Bine, cu ciorapi groși sau chestii de genul? :D

    Subvenție la căldură nu vă puteți face? Acum depinde și câte dintre voi lucrează, cât câștigați... dar cine știe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana, eu doar am facut in iarna poze in rochie, ciorapi si cizme :"> dar aia nu se pune. Cat despre subventie, eh, poveste lunga. Incercam :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Creve, la mine e atat de rece incat, uneori, nici stand sub plapuma nu ma ia somnul :(.

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte frig in apartamente, eu am si racit ieri din acest motiv. Dar tot nu ma indur sa-mi dau tot salariu pe intretinere...

    RăspundețiȘtergere
  6. Exact aceeasi chestie e si aici. Eu nu mai ies din casa, pana nu stiu eu ca o sa`mi fie bine si cald afara. Nu vreau sa tremur in salile de curs.
    Si cand el vad in balerini...

    RăspundețiȘtergere