"Love likes coincidences" - and i know it does!

Asa ceva nu se face unor fete. Nu. Bad, bad thing! Nu le recomanzi unor gagici un film care sa le emotioneze pana la lacrimi si la care sa mai ramana si cu gandul.
Habiba ma avertizase ca e foarte posibil sa se lase cu lacrimi. Nu a fost un film nemaipomenit de original; adica unele idei erau deja uzate si cateva scene au fost previzibile. Totusi, aceste minusuri nu ne-au facut sa bocim mai putin. Povestea a fost minunata: el si ea au crescut impreuna si dupa multi ani s-au regasit. Ea devenise actrita precum bunicul ei, el devenise fotograf precum tatal sau. In paralel cu evenimentele in desfasurare erau prezentate si momente marcante din copilaria lor, care aveau rolul de a explica de ce fiecare se afla in situatia actuala. Frumos, frumos, frumos!
Inainte sa recomand "Love likes coincidences" din tot sufletelul meu, trebuie sa va spun ca este facut in limba turca. Da, un mare inconvenient as spune eu. Filmul a aparut in februarie 2011 si chiar ma miram cum de nu am vazut nici o reclama pe la metrou sau in reviste. As spune eu ca asta a fost motivul: dialogurile si melodiile au fost turcesti. Nu va ganditi acum la cine stie ce porcarie de telenovela, vestimentatie sau schimb de replici. Nu. O sa va surprinda. Try it. Si-asa vremea e cam nasoala afara :).

2 comentarii :

  1. Wow... ce mai film ! cand ai spus ca este turcesc ma asteptam sa fie ceva siropos,epic,plictisita fiind de filmele turcesti. Dar asta a fost..special ! Si da..unul dintre cele mai emotionante filme pe care le-am vazut vreodata. Uite asa am si plans... :-<

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai plans asa la un film de cand am vazut pentru prima oara Titanicul( la 7 ani).

    RăspundețiȘtergere