Tu ce faci weekend-ul asta?

Da, sunt in vacanta si imi permit sa ma relaxez, sa umblu. Pentru cei care isi d oresc sa profite de urmatoarele doua zile libere si vor sa iasa prin oras dar nu stiu pe unde, am eu cateva recomandari.
Maine si poimaine intre orele 11:00-18:00, tineri designeri va asteapta sa le admirati lucrarile expuse in zona veche a orasului.
De azi a inceput Choco Fest, de data asta targul fiind organizat nu la Vila Rodizio, ci la Casa Radio. Nu cred ca e cineva care sa poata spune nu dulciurilor care ne asteapta sa le degustam.
Si maine seara, ca sa nu stati in casa, va astept in club ONX (Regie) la un spectacol de dans oriental unde o puteti vedea pe Amira. Narghilele, ritm si multaaa distractie. Pe mine ma veti gasi maine in toate cele trei locatii despre care v-am spus mai sus :D. O sa am o zi destul de obositoare si o seara agitata, dar pentru prima oara dupa nu stiu cate saptamani nu voi la pamant din cauza invatatului. Asteptam de mult sa pot iesi din nou la tot felul de evenimente prin Bucuresti si acum ca am ocazia nu am de gand sa o ratez!



Pentru cei care nu vor totusi sa iasa, le urez un weekend linistit si relaxant pe fundalul melodiei "Goodbye" - Fly Project. N-are cum sa nu va placa! :)

5 comentarii :

  1. Așa curând ChocoFest? :D A trecut deja un an de la precedenta expoziție? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Aaah nu, dar nu se tine din an in an :D se tine chiar foarte des :-? cred ca de vreo 2 ori pe luna

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am fugit weekend-ul ăsta la munte şi la zăpadă. Mi se potriveşte mai de minune. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca in ultima vreme iti faci vizite prin spam. :P

    RăspundețiȘtergere