Remember me... for sure!

Prietenul meu stie intotdeauna cum sa ma ia. Si indiferent cat de strong ma dau eu, nu stiu cum naiba reuseste mereu sa-mi atinga coarda sensibila. Asa ma trezesc aseara eu spaland vasele si el butonand canalele de la TV. Pe HBO, doar ce se termina "Remember me". Vazandu-ma ca ma uit destul de sec la ultimele secvente, minunea mea de prieten imi descarca filmul imediat, pe fundalul unor replici gen " E mai tare decat Sweet November si multe altele!". Eu sceptica, frecam farfurii in continuare.
Evident, inceputul m-a lovit. Finalul...si mai tare! Stiu ca poate multi dintre voi l-ati vazut deja, avand in vedere faptul ca eu mereu sunt o intarziata in domeniul asta. Dar pentru aceia dintre voi care sunteti si mai in urma decat mine, va sfatuiesc sa il luati. Nu il respingeti doar pentru ca in rolul principal se afla Robert Pattinson, eternul vampir care le-a innebunit pe pustoaice. Serios, in "Remember me" e capabil chiar sa faca un rol foarte bun!
P.S: da, am plans. Nu, nu mai plansesem de mult la un film.
P.P.S: nu va sfatuiesc sa plangeti de fata de prietenii vostri...

10 comentarii :

  1. se pare că ei sunt mai în urmă cu informațiile decât tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am vazut filmul acum ceva vreme, foaarte dragutz... Mie ce mi-a mai placut mult in ultimul timp a foooost.. Charlie St. Cloud. Nu pentru povestea de dragoste, ci pentru legatura dintre frati...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut si eu filmul,dar nu-mi place finalul :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie mi-a placut, finalul m-a dat gata!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stiica fac parte din categoria anti Robert Pattinson, dar am auzit ca e un film bun.
    Asa ca sunt mai in urma decat tine :D Tot zic sa ma uit la el, uit mereu.
    Note!

    RăspundețiȘtergere
  6. Creve: ma fac sa ma simt mai bine :)) :">

    Hubbis: ma chinui si eu de mult sa ma uit la Charlie St. Cloud... doar ca mai nou am corupt-o pe Habiba sa ne uitam la "Desperate Housewives" ( eu sunt mare fana si ea nici nu vroia sa auda ). Si acum vad ca a prins gustul, o sa incerc s-o conving sa mai incercam si altceva :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Roxana: nu e final prea placut, dar eu cred ca face toata povestea :)

    Addicted: i knoooow, si pe mine! Foarte subtil sugerat, dar cu un impact major in acelasi timp

    Rainychocoffee: pai tocmai de-asta am spus ca Robert s-a descurcat bine in acest film, pentru ca stiam ca are "antifani" de la Twilight... eu nu pot sa spun ca l-am detestat cu desavarsire atunci, dar nici nu mi-a placut. Rolul de vampir a fost asa... ca sa fie :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vrut să scriu ”se pare că EU sunt mai în urmă cu informațiile decât tine” dar dacă ”i” e lângă ”u” se întâmplă :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. vezi My girlfriend's Boyfriend even better than this one

    RăspundețiȘtergere