Ce face comunicarea din om

Nu stiu daca e din cauza inaintarii in varsta ( vorba vine ), a mediului in care traiesc sau a amandurora, dar intentiile si caracterele oamenilor incep sa mi se dezvaluie incet, incet...Si am vazut ca sunt oameni despre care ai o parere foarte buna si care ajung sa te dezamageasca atunci cand ii cunosti mai bine, ca sunt oameni pe care ii considerai modele si despre care ajungi sa vezi ca sunt de fapt sub tine, ca sunt oameni care au zambete dar si amenintari goale, ca sunt oameni care incearca sa te manipuleze, sa para ceea ce nu sunt, sa te complexeze, sa te faca sa iti formezi o impresie de milioane despre ei si sa iti inspire admiratie sau chiar inteligenta........dar unii dintre ei nu stiu ca alti oameni studiaza  comunicarea si ca intentiile si caracterele li se citesc in ochi, in fiecare rid de expresie sau in fiecare urcare si coborare a vocii.. :)

8 comentarii :

  1. Mda...comunicare. Deci e inutil sa incerc sa va manipulez pe tine si pe Korina pentru o punga cu pufuleti, da? Ma si vedeam cu una. Din aia cu surprize. La dracu.........

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu am studiat comunicarea, insa am ceva pe care am incredere 100 % si bate de la distanta orice curs, carte, regula: intuitia mea! daca ceva imi miroase aiurea, atunci chiar asa este! mi s-a intamplat sa fie acolo ceva care sa imi spuna "sa nu ai incredere" si totsi am mers mai departe "pentru ca si pentru ca"... Si mi s-a demonstrat dupa cativa ani buni ca .... am avut dreptate! persoana cu prcina era o mare coada de caine....

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana: si eu incep sa cred la fel, sa stii :)

    Carbonaru: pentru o punga de pufuleti nu ne poti manipula, dar la o sedinta foto te poti gandi :>

    RăspundețiȘtergere
  4. Rox: si intuitia e data naibii, mai ales aia feminina! :> si pe mine m-a inselat de putine ori, dar de la cazurile alea incoace am preferat sa nu se mai intample!

    RăspundețiȘtergere
  5. Intuitia si bunul simt nu pot fi manipulate. Suntem manipulati in masura in care noi acceptam, cu buna stiinta, acest lucru. Uneori pentru ca ne este mai comod asa, alteori pentru ca asteptam momentul potriv pentru a da lovitura de gratie manipulatorului.

    RăspundețiȘtergere
  6. la naiba cu mincinosii si oamenii falsi.sunt satula pana peste cap

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar fi plictisitor altfel. Ma gandesc ca doar asa poti capata "experienta de viata". E cel mai aiurea cand prietenii apropiati se dovedesc a fi ceea ce nu te asteptai.

    RăspundețiȘtergere