La noi se intampla in grup


Pe bune acum. Degeaba am incercat noi s-o facem pe rand, sa ne ferim una de alta, sa ne izolam cat de cat, sa ne protejam, sa ne abtinem, sa avem grija... tot am reusit sa racim in grup!
Da, in toata casa noastra se aude fie tuse, fie stranut ( cel mai frecvent sunet), fie o respiratie de morsa ( = nas infundat). Prima a fost Delia, si mi se pare firesc, pentru ca e cea mai mare. Apoi am urmat eu, dar sunt mai bine decat ea oricum. De aseara incoace si pe Habiba o incearca un nasuc infundat. Asa se intampla la noi: raceste una, racim toate, chiar daca exista un interval de timp intre raceli. De data asta s-a nimerit sa ne iasa un afurisit de sincron...:)

12 comentarii :

  1. hotărâți-vă să vă faceți bine toate odată :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Și dacă una se vindecă prea devreme, ia de altundeva într-o săptămână răceala și o dă la loc. :lol:
    Cunosc situația.

    Dar în timp se mai rărește. Eu am observat că la multă luma primele 2-3 ierni în București a fost ravagiu. Mai ales cu aglomerație, metrou, mereu e de unde să o iei.

    Mult ceai, multă supă și multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  3. DianaEmma: Da, in afara de faptul ca am luat-o de la Delia, cred ca si curentul si aglomeratia de la metrou a ajutat la dezvoltarea ei :( mai ales ca afara sunt minus cateva grade bune iar inauntru e foarte cald..:-< de-abia astept primavara!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai cum sa nu racesti Dana ? Iote ce poze ti-ai tras :D

    (Stai linistita.. de data asta nu ma mai iau de poze ;)).. Acum ma refer doar la faza: fusta prin zapada.. un posibil brrr)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmm.. da ce kinky suna titlu :)) Acum realizez mai bine :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte dragul blogul:P
    of, asta cu raceala e povestea vietii mele.
    fratele meu e fotbalist si acum mereu raceste ca joaca prin frig..si normal ca o iau si eu mereu

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai da! Pentru ca noi 3 impartim orice. Si mancarea, si apa, si apartamentul, acum si raceala. :D Doar baietii nu-i impartim. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi suna foarte cunoscut. Asa s-a intamplat si la mine acasa in ultimele zile. A inceput tata, apoi treptat, mama, nepotelul, eu. Si sa vezi concert de tusit.
    Acum e doar duet, eu si nepotelul. Asa ce m-am saturat de frig :(( ....

    RăspundețiȘtergere
  9. Lusio: da, imi cam plac titlurile cu du-te-vino :)). Dar raceala mea nu are treaba cu pozele in care m-am tavalit prin zapada :"> alea au fost facute la inceputul lunii ianuarie si m-am simtit bine in perioada imediat urmatoare :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Shtrumph: aoleu, de tine a fost si mai rau :))
    Loryloo: Asa a luat si Habiba mea raceala cand ne-am intors in Bucuresti la inceputul anului...fratele ei a fost super bolnav si a dat raceala la toata familia :))
    Delia: stiu ca nu il vrei pe Tibi, mai ales ca e posibil sa ia si el intr-un final raceala de la noi =))

    RăspundețiȘtergere
  11. De la trecerile de la cald la rece și curentul de la metrou în primii doi ani aveam numai probleme cu ochiul stâng și laringita.
    Acum... acum cred că deja m-am obișnuit.

    RăspundețiȘtergere