Nici n-a venit inca si deja sunt satula

V-am povestit si anul trecut cam cum sta treaba in SNSPA...studentii de aici sunt fericiti daca intra in sesiune pentru ca pana acolo e cale lunga! De la inceputul lunii ianuarie pana la jumatate lunii februarie, nenorocita noastra de sesiune are 3 etape: prepresesiune ( cand predai referate, proiecte, teme  - si fiecare prof vrea cate ceva la final de semestru! ), presesiune ( examene la optionale ) si sesiunea in sine.
Eu de obicei nu am probleme de genul noptilor pierdute, pentru ca prefer sa stau aproape ziua si sa invat. Noaptea e facuta pentru motaiala. Nici cafea nu beau mai mult ca de obicei. Dimpotriva, ii dau cu ceai de rozmarin descantat de Habiba ca sa am mai mult spor la invatat. Nu iau nici pastile, numai de alea nu ma mai tineam. Si pana acum mi-a mers atat de bine, incat nu am avut nici o restanta in anul I si sper sa nu ma deochi singura acum. Intr-un cuvant, sesiunea e nasoala, nu imi place, dar ma descurc.
Pe cei care vor sa treaca cu bine de examene, ii sfatuiesc deci sa doarma 7-8 ore noaptea, sa bea ceai de rozmarin ( e un efect mai mult psihic, dar ajuta ), sa pape bine si sa isi lase timp de invatat cel putin 2 zile inainte de examen. Ganditi-va ca este o perioada care nu dureaza mult :D si mai ganditi-va ca exact atunci cand voi mai aveti putin si terminati, eu de-abia voi incepe...:-L.


2 comentarii :

  1. Iti vine sa crezi ca acum cand nu mai am nici o sesiune, imi este dor de tot stresul asta? :))
    Chiar radeam si cu ale mele colege,acum dupa facultate, ce ne mai agitam inainte de cate un examen, ziceai ca atunci se sfarseste totul. Trecea examenul respectiv, hai ca n-a fost asa greu, dar cel care urmeaza...pff, e din nou sfarsitul sfarsitului si tot asa :)))

    In final o sa iti amintesti cu drag pana si de momentele astea grele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Loo, sunt sigura ca si mie imi va fi dor...deja ma intreb cum a trecut un an si jumatate de facultate...mai am inca o data pe atat si incerc din tot sufletul sa ma bucur de orice amanunt legat de perioada asta :D.

    RăspundețiȘtergere