Fenomenul Lala Band

Pentru destui romani, azi nu a fost Ziua Nationala, ci mai degraba ziua in care Lala Band vine in Afi Palace. Pentru mine a fost doar inceputul unei scurte vacante si, cum nu aveam ce face dupa-amiaza, am dat o tura prin mall. Recunosc, imi plac unii actori din "Pariu cu viata" ( sunt si cativa constanteni de-ai mei pe acolo :D ), imi plac unele voci si curiozitatea ma omora.
Prietenul meu a plecat scarbit din Afi. Eu am tras concluziile mele. Am observat ca Lala Band e un fenomen. Unul mare! Ne place sau nu, asa este. S-a dus moda cu Hannah Montana. Ar fi trebuit sa fi vazut si voi: parterul plin, oameni pe patinoar, etajul plin, persoane care stateau cocotate pe scaune, pe mese sau in spatele unor prieteni. La cea mai mica miscare a vedetelor sau la orice incurajare de genul "sus mainileee!", tipele fanilor veneau imediat. Si ce fani...Eu stiam ca serialul dorea sa se pozitioneze in mintea telespectatorilor ca fiind pentru toate varstele. Stiam si ca nu i-a prea iesit, intrucat mai mult tinerii si adolescentii il privesc. In schimb, nu ma asteptam ( si cred ca nu prevazuse nimeni asta ) ca si copii de generala sau de gradinita ( 5-6 ani ) sa fie cu mainile pe sus si sa urle "Alinaaaa!!!" sau "Lala Baaand!". Prietenul meu dezgustat, eu uimita. Parinti umblau cu carduri de 5-6-7-8 copii dupa ei, cred ca am vazut si invatatori cu clasele lor pe acolo. Prietenul meu o tinea sus si tare cu critici despre noua generatie, eu ma gandesc ca nu te poti integra in colectivul clasei tale sau in cel de prieteni daca nu iti place Lala Band. Pai ia ganditi-va: 20 de elevi au mers in seara asta la concert. Daca exista un copil pe care parintii nu l-au lasat sa mearga in Afi, copilul ala va fi ratatul clasei luni, cand toti colegii sai vor discuta entuziasmati despre ce au vazut. Evident, cand va creste si va ajunge pe la 17-18 ani i se va rupe de ce cred altii, nu va mai fi asa de afectat. Dar pana atunci, va avea oarecum de suferit, cred eu.
Da, Lala Band e un maaare fenomen. Unora le place, altora nu, dar asa este. Unii se duc sa isi vada favoritii, altii critica vedetele de pe scena. Multi ( mai ales cei mai mari sau mai in varsta ) au uitat ca e vorba doar despre o moda, asa cum in urma cu 5 ani, pustoaicele din generatia mea erau innebunite dupa Rebelde. Nu ca unele dintre ele nu s-ar uita acum si la "Pariu cu viata"...:)). All in all, am fost uimita sa vad ca acest serial a prins atat de bine in Romania. N-as fi crezut. Si daca as fi vreo companie care in ultima vreme se afla in declin, as profita din plin de moda asta. Lala Band vinde bine!

18 comentarii :

  1. M-a prins si pe mine fenomenul asta " La la band " :P Si mie de obicei nu-mi plac serialele romanesti dar asta este reusit :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai luat vreun autograf? :D Daca te-ai intors fara, degeaba ai fost. ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite ca si eu ma numar printre cei care au urmarit toate episoadele. Ma asteptam ca dupa primul ep.sa zic ca nu-l voi mai urmari insa, in mod surprinzator, mi-a captat atentia! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma uit la televizor, nici n-am auzit de Lala Band, dar din poza, par niste copii dragutei frumusei. Exista chiar un fenomen? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Roxana, da, sa stii ca e foarte reusit fata de ultimele seriale romanesti care au fost cam porcarii ;)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Delia, cred ca e suficient ca m-am intors intreaga :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Addicted, si eu am urmarit cat am prins si chiar mi-a placut. Ma asteptam sa fie un kitch ca majoritatea serialelor mai noi, dar chiar e oarecum interesant :D.

    RăspundețiȘtergere
  8. Alle, uita-te, serialul e la fel de dragut precum copii :D.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ăștia din poză sunt Lala Band? E prima dată când aud de ei :))) Cântă manele sau ce? :))

    RăspundețiȘtergere
  10. ii foarte frumos chiar nu ma asteptam sa fie asa

    RăspundețiȘtergere
  11. buna sunt o fata care urmaresti pariu cu viata de fiecare data va pwp

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu ma numesc Bianca si sunt cea mai mare fana pariu cu viata.Cel mai mult imi plac anca si vlad, sunt un cuplu perfect.in plus vlad este foarte dragut si imi place mult de el.este si cel mai talentat, dupa ioana evident dar e bine si asa.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ador acest serial foarte mult.Cel mai mult imi place de Razvan,Dima,Cristi,Vlad,Alina,Andrei si Sara...Mie mi se par toti foarte buni actori si interpreteaza acest rol cu atita suflet inkit ti se pare ca tot ce se intimpla e realitate...!Felicitari celor ce-au contribuit la aces serial...E super!

    RăspundețiȘtergere
  14. Poate ca unii critica aceasta trupa si serialul in general,dar il critica pt nu il vizioneaza sau nu au vazut nici odata aceasta trupa(kiar si la tv)mie mi se pare o trupa destul de buna si cu voci extraordinare,in ziua de azi putini tineri atit de talentati,oricum eu le doresc succes in continuare ,,,parerea mea este ca vor ajunge departe cu talentele pe care le au(poate nu toti)va urez mult succes inca odata:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Oameni buni wake up! Nu exista seriale romanesti de calitate. Mai puneti mana pe carte ca va tampiti de cap!

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, ce pot sa zic, "fenomen". Extraordinar fenomen domne. Deci bati campii cu acest fenomen. Fenomen sunt toti romanii idioti care se aduna asa cum zici tu si cand se imparte rahat. Hai valea!

    RăspundețiȘtergere
  17. Daniel, am folosit termenul de "fenomen" ca sa surprind amploarea pe care a luat-o trupa si impactul pe care il are asupra tinerilor. Nu am spus in nici un caz ca e de bine, fenomen nu inseamna neaparat ceva pozitiv, ci si negativ. Si din punctul meu de vedere, referitor la Lala Band, as merge mai degraba pe ultima varianta. Dar de, asta e moda. Cine stie ce o sa mai apara la anul :)).

    RăspundețiȘtergere