Sa razi mai ceva ca Mos Craciun

Dupa aproape 4 luni, gasca noastra din Militari s-a reunit in formula completa :D. Cand am intrat in casa in seara asta, parca totul era mai luminos, mai plin de viata...parca era si mai cald! Ne asteapta o perioada aglomerata, dar frumoasa, cu seri de "Vocea Romaniei" si "Dansez pentru tine", cu "Pun de ceai, cine mai vrea?", cu "Bagami-as, iar am dat de vecinu' Stefan", cu "Daca ai racit, sa nu imi dai si mie!", cu zile de vineri in care ne chinuim sa spalam etc etc. Si am inceput totul cu dreptul: razand ca apucatele de se zguduiau peretii, razand atat de tare incat ne-am auzit pana in Constanta. Vorba fratelui Habibei mele:"Radeti mai ceva ca Mos Craciun!".

7 comentarii :

  1. Hahahaha! Pe cuvant ca am ras si in timp ce-ti citeam postul! :)) Cred ca m-ati auzit :"> oricum am ras in seara asta muuuult! :)) Asta asa...ca sa pasim cu dreptul in noua perioada. :D Mi-a fost dor! Zau!

    RăspundețiȘtergere
  2. S-o tinem numai intr-un ras! Si atunci cand plangem, tot cu zambetul pe buze sa fie! :D aaah, chiar a fost reconfortant inceputul nostru de an universitar :X Va puuuup, fetili mele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cand ne-o fi mai rau, sa ne mearga asa de bine! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. S-au intalnit cele 3 craite ce-au speriat sudul. Feriti-vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-i faceți concurență lui Moșu că poate nu vă mai vizitează :))

    RăspundețiȘtergere