Ultima strigare la mare

De cand am plecat in Bucuresti, eu nu prea am tras acasa. Nu m-am dus in Constanta aproape in fiecare weekend, ba chiar am fost foarte rar ( de 6 ori din octombrie incoace, incluzand Craciunul si Pastele ). Ma mai intrebau foste colege cand imi fac aparitia pe la malul marii, daca nu mi-e dor nici macar in vacante sau vara. Si nu prea mi-a fost. Pentru ca nu am avut ce gasi aici si nici nu am simtit o nevoie acuta de relaxare...doar uneori.
Incepand cu 8 august voi lucra pentru Romtelecom pentru ca...asa am decis. Pentru ca spuneam ca e foarte important sa lucrezi sau sa te implici in proiecte in timpul liceului/facultatii si o sa merg pana la capat cu ideea asta. Deci da, o fac mai mult pentru experienta si pentru a avansa la functia pe care mi-o doresc eu. Asa ca, am considerat ca din moment ce o sa stau 7 ore pe zi la un training de o luna, iar apoi voi incepe facultatea cu tot cu job pe langa, am nevoie de o saptamana de respiro. De data asta chiar trebuie. Asa ca am revenit in Constanta, ca sa petrec cateva zile cu ai mei pufosi parinti si ca sa imi duc iubitul la plimbare prin tot orasul. Pentru amatori, va spun ca acum vremea e perfecta pentru plaja, deci inghesuiti-va cu incredere! Sper din tot sufletul sa nu mai am parte de frigul oribil de la sfarsitul lunii iunie, dar nici de arsurile de acum cateva saptamani! Luna august ar trebui sa ma trateze cu multa caldura, din moment ce e ultima mea saptamana din vacanta asta de vara.


11 comentarii :

  1. Vai, mâţa e în concediu :)))))))))))))) have fun, habibos, mult fun there :D :*****

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine ca ti-ai gasit loc de munca! Sa ai spor si mini vacanta placuta. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu cred că merg de 6 ore în 2 ani... deci nu e chiar așa rău. ;)
    Mai ales că ai și job în București.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mâță cu clopot :))) Îi pusesem și eu la a mea într-un timp. Era funny pe timpul zilei dar noaptea ne trezea pe toți :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Thank you, Habiba! :*:* Hope i will! E ultima vacanta, ce naiba! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Addicted, mersi mult! Te astept si pe tine in curand! :> :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Suflet de curva, thanks :D. Btw, nick-ul tau mi se mai foarte...interesant si indraznet. Iti voi vizita blogul cat de curand! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Diana, ma simt mai bine acum! Credeam ca eu merg rar acasa..ma simteam un pic vinovata fata de Constanta si de rudele mele :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Creve, te cred! Clopotul e bun doar in poza, face o pisica sa arate si mai dragalasa decat este! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Chocolici, mai curand decat credeam tu ai sa ma vezi. :)) >:D<

    RăspundețiȘtergere