Piesa care nu se aude niciodata la radio

Nu stiu daca:
1. Smiley e in masura sa cante o melodie de genul.
2. Are un PR-ist.

Si spun asta pentru ca da, sunt de acord ca Smiley e un dulce si un simpatic, dar totusi melodiile sale sunt destul de comerciale. A dat lovitura cu orice a scos, intr-adevar, dar nu poti spune ca e ditamai cantaretul. DAR... Ascultand piesa aceasta, nu are cum sa nu iti vina in minte gandul ca da, la radio si nu numai, rasuna numai melodii cu influente house si versuri simple. Nu putem condamna cantaretii, din moment ce publicul este cel care decide ce vrea sa primeasca. In acelasi timp ma gandesc ca Smiley are probabil un PR-ist dat naibii...Spun asta pentru ca eu, daca as fi Kiss FM sau Radio ZU, cum as auzi aceasta piesa as difuza-o. Nu stiu cat de noua e melodia sau cat de promovata este, dar rau nu-mi suna, ba chiar imi cam place. Va las si pe voi s-o apreciati asa cum credeti :).
P.S: multumesc Bogdan Ionescu pentru piesa

11 comentarii :

  1. Ba ii putem condamna si pe ei citandu-i pe Parazitii:
    "Esti underground pana dai de cascaval.. Arunca microfonul si danseaza la bara!"

    Ce zic ei merge chiar si pt Andra care inainte canta alte lalaieli si acum mai nou e cantareata de house. Roll eyes..

    Mai ramane sa se adapteze unii si pt manele si tacamul va fi complet.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu inteleg la ce te referi tu, dar daca ai fi cantaret nu stiu daca ai prefera sa fii muritor de foame, doar ca sa iti aperi principiile. Parazitii sunt o exceptie si stim cu totii asta...desi, dupa mine, chiar si ei au exagerat cu unele versuri si injuraturi, din moment ce au vazut ca prinde la public. Cred ca si noi daca am fi in locul interpretilor am incerca sa ne adaptam.
    Pe de alta parte, Andra m-a cam dezamagit si pe mine..era una dintre putinele cantarete de la noi care avea succes si fara ritm de house. Nu stiu de ce a vrut schimbarea asta..
    Cat despre manele..nu cred ca va mai dura mult pana atunci :)). Dar asta chiar ar fi tragic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii, sunt destui care pe langa muzica au si-o facultate si nu tine neaparat de muzica. Acum ce sa cred ? Ca astia stiu DOAR MUZICA si atat ?? Iesirea de pe scena tot va veni, caci nu vor fi multi care vor putea sa aiba tentative de cantat chiar si acum, like Mirabela Dauer aia.

    Mai sunt si alti cantareti care s-au retras si acum fac altceva.

    Cat despre manele, chiar Dj ca David ala a declarat ca in curand manelele iar vor cuceri tara:)) Asta a vazut si prin unele parti, unde cand se introducea maneaua era isteria mai mare.

    In esenta, suntem o tara de manelisti/manelari (vorba lui Mircea Badea)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred că o să se dea la radio, tocmai pentru chestie asta cu titlul.
    Mai sunt scăpate melodii de genul la diverse radio-uri, mai ales dacă e vestit cântărețul, dar tot rar dau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ca sa o continui pe aia cu manelari in gandire.. ai citit cam cate Ferrari s-au comandat anul asta PT ROMANIA ? Ai putea zice chiar exagerat de multe (fac vanzari foarte frumoase astia de la Ferrari cu ajutorul Romaniei).. Da-le dracu de strazi, "smecheri" sa fim, aia e baza...

    RăspundețiȘtergere
  6. Choco, cred că ai auzit foarte des în marketing că ”dacă lumea cere o prostie, dă-i prostia”. Dacă îi dai altceva nu va cumpăra nimeni. Până la urmă o melodie trebuie să aibă acea linie melodică pe care după ce ai auzit-o odată, îți rămâne în cap și o fredonezi. Toate marile hituri așa sunt. Nu cred că îți trebuie PR ci doar un compozitor bun. PR poate doar așa de imagine, dar o melodie se vinde singură dacă e bună :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Lusio: sunt multi care canta frumos sau mai urat si fara Conservator :))
    Dar imi place totusi sa nu ii dau crezare lui Basescu sau lui Badea ( care oricum nu ma impresioneaza deloc prin comentariile lui acide uneori nefondate ) in ceea ce priveste faptul ca am fi o tara de manelisti. Avem uscaturile noastre ce e drept, dar mai avem si clubberi, care chiar daca nu sunt prea straluciti, macar nu's manelisti, avem si multi romani care asculta muzica veche sau de calitate ( gen Mozart, Verdi etc ).

    RăspundețiȘtergere
  8. Diana: da, si eu cred ca o sa prinda :) e o provocare pentru cei care lucreaza la radio :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Lusio: mda, asta deja e clasica. Cunosc oameni care de-abia isi permit sa plateasca chiria unei garsoniere amarate, dar se imprumuta pe la vecini de bani pentru benzina unui Mercedes sau Ferrari, vorba ta :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, Creve, exact asa ma gandeam si eu. Atat compozitorii cat si managerii sau oamenii de televiziune trebuie sa ofere publicului ce isi doreste. O idee care mi-a ramas in cap de la "teoria comunicarii" si la care ma gandesc zilnic este aceea ca publicul da valoare informatiei. Cu asta cred ca am spus multe :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Piesa e ok, prinde deja cum au prins si restul insa vocea lui live lasa de dorit ..

    RăspundețiȘtergere