Ziua internationala a scuzelor

Citeam acum cateva minute pe Facebook-ul Alinei urmatoarea idee:
Any guy who waits for Valentines day to treat his girl like a queen is failing 364 days a year.
 Asa a ajuns sa fie considerata Ziua Indragostitilor? 24 de ore in care sa iti ceri scuze partenerului in cel mai dulce mod posibil? DA!

Scriam anul trecut pe vremea asta ca nu imi place Valentine's Day. Atunci duceam o lipsa ingrozitoare de iubire si eram foarte cu fundu'n sus. Acum sunt indragostita pana peste cap si am aceeasi parere despre 14 februarie. Tocmai din acest considerent mi-am instruit bine prietenul ca nu imi plac inimioarele de plus si am fost fericita sa aflu ca nici el nu se da in vant dupa ele. Asta imi lipsea...o ditamai chestia de plus pe care s-o mut de colo colo prin apartament si pe marginea careia sa imi tina Habiba periodic morala ca nu o sterg ca lumea de praf. No, thank you!
Dar dincolo de orice relatie...acum serios, sunt multe fete care in timpul anului suporta tot felul de scandaluri, de jigniri, de evenimente neplacute pentru care trebuie sa pozeze drept surde si mute. Pe 14 februarie insa toate asteapta cu inima ( aia de plus probabil ) la gura un cadou special din partea "boufriend-ului". Si respectivul le va scoate la o cina in oras, le va lua niste cercei si un buchet de trandafiri iar noaptea se va termina iremediabil in pat. Domnisoarele de genul sa nu se mire daca a doua zi, iubirile vietilor lor se vor fi imbracat in 2 secunde si 3 miscari si le vor fi lasat amanet pentru ca "trebuie sa ajunga cat mai repede la o intalnire importanta". Dar fireste, nu e nimic! Fetele noastre se pot imbraca si pot astepta cu rabdare urmatoarea zi a Indragostitilor!
Da, eu inca sunt de parere ca niste cadouri oferite intr-o zi ca 14 februarie nu pot compensa luni intregi de nemultumiri si de certuri. Cel putin eu una nu as pune botul la asa ceva. Inca raman la parerea ca o intalnire simpla, o plimbare sau cateva ore petrecute in 2 conteaza mai mult decat niste bijuterii pe care oricum nu le porti ca fata pentru ca stim si noi ca baietii se gafeaza de multe ori la asa ceva, decat niste flori care oricum se ofilesc si decat o lenjerie sexy pe care dupa ce o porti o data, o arunci in cutia cu chilotei ( mi-e mila de baiatul care vede lenjerie intima sexy pe prietena lui numai de Sf. Valentin...this might be a problem ).
Nu spun ca aceste cadouri nu ar trebui sa fie facute, doar ca...de ce in aceasta zi? De ce pe 14 februarie cand inca nu stiu cate mii se cupluri fac acelasi lucru? Unde mai e unicitatea iubirii si intimitatea unui cuplu? Prefer mai degraba sa primesc toate chestiile astea de ziua relatiei, cand as face un an sau doi de cand sunt langa un baiat ( da, v-ati prins, pentru mine 1-2 ani inseamna enorrrrm! ). Deci nu, in concluzie, indragostita sau neindragostita, inca nu ma dau in vant dupa Valentine's Day. In ritmul asta, toti fostii mei prieteni ar trebui sa imi cumpere un magazin Gucci si unul Prada pentru toate porcariile din anii trecuti! :))
Surse: Cosmopolitan si DeviantArt

11 comentarii :

  1. Cioco..nici eu nu inteleg acest "trend"...eu nu am sarbotorit niciodata, pentru ca aproape mereu am fost singura:)), dar nu asta conteaza ci faptul ca este o simpla zi, care nu semnifica nimic.Oricum imi place sa fac mici atentii fara sa am un motiv bine intemeiat, o fac din placere..Avem si noi Dragobetele, de ce sa ne bucuram de o sarbatoare care nu este a noastra?e ca si cum ne-am bucura si sarbatorii de 4 iulie si nu 1 decembrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata dreptate ai! Bravo! I'm with you on that ;). Se pare ca din ce in ce mai putina lume gandeste normal.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact asta i-am răspuns și eu lui Rocsee la un comentariu al ei legat de Valentines Day. Bine că mai pe scurt :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca acum un an am primit o inimioara de plus si o felicitare pe care scria "Ce vreau de la tine? O armata de copii...", era de bine?

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-e greu sa cred ca un barbat care tot anul isi neglizeaza partenera, o insala, o jigneste, e capabil sa fie romantic de Sf Valentin. Eu prefer sa primesc cadouri de ziua mea. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Parerea mi-o stii, stiti! N-am sa sarbatoresc niciodata ziua ipocritilor din simplul fapt c-atunci se ingramadesc toti sa spuna si sa faca ceva ce-n restul zilelor nu fac. Au nevoie frate de o zi in calendar cand sa faca asta!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Veve: tocmai pentru ca si eu am fost mereu singura sau in suferinta in aceasta perioada am ajuns sa nu fiu entuziasmata de Sf Valentin... si nici Dragobetele nu ma incanta pentru ca nu sunt eu prea traditionalista de felul meu :">

    Oana Maria: ma bucur ca esti de acord cu mine :) cu toate astea, ce am expus mai sus e doar o parere...nu sunt contra acestei zilei, dar nici nu ma innebuneste. Cine vrea o sarbatoreste, cine nu, nu :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Creve: se pare ca si unii barbati sunt de acord cu mine :D

    Invizibilul: ... se pare ca altii nu :)) mai, nu sunt nerecunoscatoare, pe bune acum. Imi apreciez prietenul in fiecare zi, la fel si tot ce face pentru mine. Nu e nevoie sa se dea peste cap de 3 ori ca sa planuiasca ceva senzational de Sf. Valentin :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Carbonaru: daca inca mai esti cu respectiva domnisoara, cred ca era o gluma. Daca nu mai esti cu ea...bine ca nu mai esti! :))

    Nice: da, ai dreptate...doar ca mai sunt si unii care, din comoditate, nu vor sa se desparta de partenera. Asa ca prefera s-o linguseasca o zi si sa se foloseasca de ea un an intreg...cunosc cazuri...norocul meu ca nu ma numar printre ele...

    Addicted: zi-le tuuuuu!!! :> :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  10. pfff... niciodata nu mi`a placut ziua asta. Cat am fost mica am detestat`o pentru ca nu stiu cum se facea, nu eram cu nimeni atunci. Acum cand relatia are radacini bune, am facut la fel.Am zis ca nu`mi place si ca nu`mi plac plusurile(fie ele cu orice ocazie, nu`mi plac).
    E intradevar trist, cand ma gandesc ca unele asteapta un an sa fie fericite o zi..

    RăspundețiȘtergere